Som vanligt en massa matcher i helgen och bloggen har dykt ner i några matcher. Innan vi sätter igång med det spelades det två matcher igår söndag och även en idag måndag:

 

SÖNDAG 19/2

Mossens BK (4A) – Neutrala UF (6D) 5-1

Azalea BK (7B) – Nödinge SK (7A) 1-0

MÅNDAG 20/2

Jonsereds IF (4A) – Lerums IS (division 2) 4-2

 

Då kastar vi oss över några av lördagens matcher:

 

Division 3-lagen Kärra KIF och IK Kongahälla möttes på Klarebergsvallen i en match som slutade 3-3. Kärra ledde med 2-0 men Kongahälla kunde vända till ledning 3-2 innan Simon Laneby kvitterade på övertid (med sitt andra mål för dagen).

Kärras tränare Magnus ”Böjen” Carlsson sa så här om tillställningen:

”Till skillnad från de två tidigare matcherna så får vi en bra start opch slipper jobba i uppförsbacke från start. Vi är det bättre laget och får utdelning via två snabba mål i min 35 och 37. Tyvärr bjuder vi in Kongahälla i matchen precis innan paus där slarv genererar en straff som leder fram till 2-1. 2-2 direkt i början av andra, sen får vi ett rött efter 65 minuter och de får ett övertag, 2-3 kommer efter en hörna med kvarten kvar. Trots tio man skapar vi bra chanser och gör mycket rättvist 3-3 på stopptid genom vår för dagen bästa spelare Simon Laneby. Jag är nöjd med prestationen men ej resultatet.”

 

4A-laget FK Kozara gick en hård match mot division 3-laget Landvetter IS och föll med 1-4.

Kozaras tränare Robin Andersson sa så här om matchen:

”Trots det inte så smickrande resultatet är jag nöjd med stora delar. Vi har gått runt på mycket folk på nya positioner de tre första matcherna och därmed så blir positionsspelet lite sisådär emellanåt. Trots det var det uppställda försvarsspelet bra, vi springer mycket mer och bättre än tidigare och linjerna i uppspelsfasen finns där. Landvetter var ett väldigt bra lag och straffade oss på fasta situationer som vi inte börjat träna på ännu och på slutet i kontringar när vi tröttnade och gick fram lite ovarsamt . I övrigt var det en jämn och bra match, vilket jag tror Landvetter håller med om, där vi kanske borde gjort ett och två mål till med rätt skärpa. Särskilt roligt för föreningen var att vi gav två juniorer chansen och de skötte sig utmärkt den tiden de spelade.”

 

Götaholm BK fick en fin start på träningsmatchandet när seriekollegan i 6A, Bergsjö IF, besegrades med 4-0 borta på Bergsjösvallen.  Hemvändaren Daniel Wedberg var på målhumör och svarade för ett hattrick och Tobias Petersson satte det första målet på straff.

GBK:s Joel Akre hade följande att säga om vinsten:

”Alltid skönt att vinna även om resultat i träningsmatcher inte är prioriterat. Vi gör en bra match, framförallt disciplinen i försvar och presspel var bra även om vi tröttnade lite i andra halvlek. Även framåt såg det bra ut men vi hade lite väl bråttom att slå den avgörande passningen ibland. Matchen var lite jämnare än resultatet visar men det var absolut en välförtjänt seger.”

BIF:s Victor Calming sa så här om förlusten:

”Tuff match speciellt då vi hade en hel drös av spelare borta (9-10 stycken). Många gubbar på ovana positioner, tror Götaholm får en straff efter bara fem minuter. Götaholm har efter målet en bra period och skapar några halvfarliga lägen. Efter 15-20 minuter kommer vi in i matchen och får bra rull på bollen och skapar en hel del lägen som måste resultera i mål. Efter 30-35 minuter får vi rött kort och får sätta in våran enda gubbe vi har på bänken. Andra halvlek var ingen höjdare, vi går offensivt och orkar inte ta hemjobbet och Götaholm kunde kontra in några bollar där på slutet! Bra värdemätare för oss, nu vet vi vad som gäller.”

 

5B-laget Näsets SK och 4A-laget Floda BoIF spelade 2-2 i lördags på Flodala.

NSK:s Anton Örth sa så här om matchen:

”Kul med andra träningsmatchen för i år. Ännu en gång ett gäng från division 4. Bra spel idag från vår sida, vi lyckas få in ett tidigt mål och får därefter ett litet övertag. Som sen går det över till Floda och sen till oss osv osv. Båda lagen har många fina lägen där båda målvakterna storspelar. Får även tacka våra fem stycken 15-17 åringar från juniortruppen som idag hjälpte oss kunna spela matchen! Får väl säga att 2-2 var ett godkänt resultat trots att vi tappade 2-1 ledningen ganska sent i matchen. Nu laddar vi om till onsdag, då är det dags för årets första tävlingsmatch. Västra Cupen är alltid kul!” 

 

Guldhedens IK (4A) föll med 0-3 mot 4B-laget IF Väster i lördags.

GIK:s assisterande tränare Magnus Karsvall sa så här om förlusten:
”Som alla lag i träningsmatcher så testas det en del. Vi har ett litet nytt spelsystem som vi gjorde en ändring i idag och lite ont om folk med sjukdomar och bortresta. Första halvlek är relativt jämn med plus för Väster som var bollskickligare än oss. Vi hade svårt med deras omställningar. Just en sådan gav 0-1 och sen en hörna 0-2. 0-3 kommer direkt i andra på en ny omställning. Därefter tar vi över matchen helt och tillbringar 40 minuter på deras planhalva. Vi skapar 5-6 bra lägen men är brutalt oheta framför mål. Spelmässigt ett fall framåt mot premiären mot Komarken men för klent runt de bägge boxarna.”

 

5A-laget Björndammens BK tog en fin 3-1 seger när 4A-laget Partille IF FK derbybesegrades.

BBK:s kapten Gustav Ågren hade följande tankar om matchen:

”Första matchen där vi får komma med en riktig elva, har varit lite dålig träningsnärvaro första veckorna, men nu har folk hittat hit igen. Vi ligger ganska lågt i försvaret och försöker bli vana med utgångspositionerna med vår trebackslinje vilket gör att Partille får äga mycket boll, men skapar inte så mycket. När vi fick läge ställde vi om snabbt vilket gav resultat. I slutet av andra halvlek gör vi lite för många byten och tappar lite fokus. Slarv i uppspelsfasen gör att de får ett bra läge i slutet som de nätar på. Bra match i 75 minuter från oss sen blir det lite hawaii.”

Partilles ena tränare, Kristofer ”KL” Landahl, sa så här:

”Det var väl inga konstigheter, vi har bollen men Björndammen gör målen, rutinen lyser igenom lite i denna matchen. Vi fortsätter att gå runt på killarna och är medvetna om att resultatet blir därefter. En match där Björndammen var lite mer effektiva. Pontus Jonasson, 14 år, fick göra debut från start. Sådant är roligt. Vi önskar Björndammen lycka till.”

 

I division 6 ö-mötet mellan Hönö IS (6C) och Hälsö BK (6D) var det hemmalaget HIS som drog det längsta strået på Hönö Arena och kunde vinna med 3-2.

Hönös tränare Christoffer ”Coffe” Ahlman sa så här om segern:

”Derbyt mot Hälsö slutade till slut 3-2 till oss efter en imponerande vändning. Hälsö tar tidigt ledningen på hörna efter ett mycket passivt försvar och ca 10-15 minuter senare gör de 2-0 på straff. Där och då så kändes det som att alla skärpte till sig och Theo Alexandersson gör 2-1 efter ett av de finare anfallen som setts på Hönö Arena. Vi blir mer aggressiva och Hälsö faller lägre och lägre. Precis innan paus gör tvillingbror Edvin Alexandersson 2-2 efter ett fint skott från 20-25 meter. Andra halvlek präglades främst av stort bollinnehav från vår sida men svårt att skapa många bra lägen även om vi hade några chanser som borde suttit. Vi gör mycket byten och efter 60 minuter har samtliga sju avbytare kommit in så det blir lite förryckt mot den egentliga matchplanen. Med kvarten kvar gör Niklas Bensby 3-2 och Hälsö hade svårt att svara förutom på fasta situationer. Bäst med dagen var nog den annorlunda genomgången med powerpoint samt att vi lyckades vända. I övrigt så finns det mycket att förbättra och vi behöver komma tillbaka till den energi som vi hade mot Utbynäs. Det ska bli väldigt inspirerande att möta Näset, Styrsö och Väster i Västra Cupen och förhoppningsvis är energin tillbaka tills dess.”

 

I slaget om Hisingen kunde 6D-laget Bjurslätts IF besegra 5B-laget Finlandia Pallo AIF med 1-o efter att nyförvärvet Martin Trpkovski avgjort med dryga tio minuter kvar.

BIF:s Tim Samuelsson sa så här om segern:

”Första halvlek tryckte Finlandia ner oss väldigt hårt men skapade inte några direkta farligheter. Vi försvarar oss väldigt bra. Klasser bättre än andra halvleken mot Hovås. Andra halvlek spelar vi upp oss när Finlandia inte orkar med sin höga press längre och vi får mer ytor. Andra halvlek tycker jag att vi är något bättre än Finpa, Rasmus Muja gör ett jävla jobb på mitten och löser en liten tilltrasslad situation men får fram en underbar boll till Martin Trpkovski som ser att Finpas målvakt är långt ut och lobbar fint över till 1-0. Vi behöver absolut inte skämmas för resultatet då vi står upp riktigt bra stort sätt under hela matchen.”

Finlandia Pallo AIF:s ena tränare, Jani Lemmetti, hade följande kommentar till förlusten:

”En jämn match där det känns som att vi har mycket boll och ett stort tålamod i uppbyggnadsfasen. I första halvlek skapar vi inte så vansinnigt många målchanser, utan det är nån halvchans hit och dit. I andra halvlek är det likadant. Vi har mycket boll och börjar skapa hetare målchanser. Vi får dock inte in bollen trots 4-5 heta chanser som borde resulterat. Det var en sån dag idag. Bjurslätt gör sitt mål genom en djupledsboll som rinner genom och deras forward avslutar med en lobb över målvakten. Ett riktigt klassavslut. Inte mycket att göra åt det. All heder åt Bjurslätt som visade att de kommer vara ett topplag i division 6.”

 

6D-nykomlingen FTU föll mot 6C-laget Knippla IK med 1-2.

FTU:s lagledare Oguz Acikgöz sa så här om matchen:

”En dålig match av oss. Vi är långt ifrån vårt fina spel som vi hade mot FC Hisingen förra veckan. Alldeles för många enkla misstag. Felpassningar i speluppbyggnaden och felaktiga beslut i sista tredjedelen. Men nu vet vi vad vi behöver träna på.”

 

6A-nykomligen Gamlestaden FF visade fin försäsongsform när de besegrade 6C-nykomlingen Brämaregårdens FC med klara 3-0.

GaFF:s tränare Christian Brile sa så här om segern:

”Bra insats för att vara första matchen på länge. Stabilt bakåt och en ganska så enkel seger till slut. Brämaregården rullade boll fint, men hade svårt att skapa dem där riktigt farliga målchanserna. Vi är alldeles för slarviga sista tredjedelen, men tar ändå med oss en hel del positivt från matchen.”

 

4A-laget Gårda BK laddade med internationellt motstånd då norska division 4-laget Flint var på besök. Matchen slutade 1-0 till gästerna.

Gårdas Viktor Rydberg sammanfattade tillställningen så här:

”Första halvlek domineras av Flint, de är bollskickliga och äger i princip allt bollinnehav. Men trots det skapar de inte jättemycket vassa lägen. I slutet på halvleken blir vi nog lite trötta efter att inte haft bollen så mycket och ett mål slinker in precis innan signalen. Andra halvlek är betydligt jämnare och sista 20 är det Gårda som trycker på för kvittering och en del vassa chanser skapas bland annat en nick från nära håll och en straff. Sammanfattningsvis kan man väl ändå säga att resultatet är rättvist och att det var en nyttig match att få för oss.”

 

5A-laget Utbynäs SK föll mot 4A-laget SKIF Semberija med 2-3 i lördags.

USK:s nyförvärv Sebastian Bengtsson sa så här om matchen:

”Det kändes som om att vi inte riktigt var på tårna de första ca 15 minuterna. Då bl.a lite slarviga mottagningar och att vi var stillastående gjorde att vi inte hade tillräckligt med boll för att få kontroll på matchen och skapa chanser framåt så som vi vill.
Men vi vänder på den dåliga starten väldigt bra och hittar in bollen mer och mer på mitten som gör att vi får mer kontroll på matchen. Deras 0-1 mål kommer till då vi inte får bort bollen i ett farligt läge för oss. Vi skapar några halvlägen och en bra chans i första halvlek men 0-1 i paus.

I andra halvlek fortsätter vi som vi avslutade den första. Rörelsen blev bättre, passningsspelet fungerade bra. Då kommer deras 0-2 mål rätt så snöpligt. De lägger en djupledsboll som vi inte får ner till våran favör, de får ett friläge som de förvaltar väl. 1-2 kommer via ett fint inspel på högerkanten som vinklas in fint i mål. Matchens prestation stod våran egna Jarnevi för som snurrar upp två backar plus deras målvakt och enkelt rullar in 2-3. Trots resultatet så är denna insatsen ett steg i rätt riktning för oss. Måste ge ett extra plus i kanten för våran inhoppande målvakt Filip ”Brad Friedel” Olofsson.”

 

/Rasta

lexapro and weight gain in women what is azithromycin used for levitra dosage revatio vs viagra viagra pills acyclovir for cold sores what does azithromycin treat cialis website free cialis cialis testimonials what does ciprofloxacin treat tamoxifen and bone pain discount viagra viagra ohne rezept aus deutschland levitra generic viagra tablet cialis coupon 20 mg acyclovir 400mg viagra sex online viagra viagra wikipedia generic cialis at walmart buy cialis wellbutrin and lexapro viagra lexapro propecia levitra prezzo in farmacia cialis 5 mg azithromycin without a doctor’s prescription cialis pricing viagra 100 viagra coupon vardenafil vs viagra finasteride 5 mg tab how long for lexapro to work viagra ohne rezept auf rechnung cialis coupon side effects of lexapro in women viamedic cialis viagra canada cialis cheap tamoxifen langzeitfolgen lexapro benefits for women ciprofloxacin 500mg antibiotics ciprofloxacin 250 mg acyclovir 200mg ciprofloxacin spc ciprofloxacin nebenwirkungen cialis 20 mg viagra cost ciprofloxacin side effects azithromycin 250 viagra uk lexapro side effects in women ciprofloxacin ciprofloxacin hcl 500 mg side effects finasteride 5mg tab what is ciprofloxacin used for ciprofloxacin hcl 500 mg tab finasteride for women zithromax finasteride dosage azithromycin 500 mg cialis patent expiration date extended levitra online withdrawal from lexapro finasteride side effects zithromax antibiotic natural viagra zovirax cream levitra prices escitalopram oxalate side effects lexapro levitra 10 mg prezzo buy generic levitra best price viagra celexa vs lexapro escitalopram side effects cialis 10 mg cialis pills for sale azithromycin for pneumonia cialis samples what is acyclovir cipro common side effects of ciprofloxacin 500 mg cialis without a doctor’s prescription zovirax dosage cost of viagra azithromycin medscape cialis reviews viagra tablets how to wean off lexapro without withdrawals cialis 20mg cialis online cialis for daily use how to get off lexapro ciprofloxacin hcl cialis generic tadalafil cialis 5mg daily side effects of tamoxifen wholesale cialis canada cialis ciprofloxacin 500mg antibiotics side effects ciprofloxacin side effects in women levitra vs viagra for hardness cheap cialis azithromycin and alcohol tamoxifen side effects in women viagra effects viagra without a doctor prescription azithromycin 500 erfahrungen free viagra when will cialis go generic lexapro side effects men cialis vs viagra how does acyclovir work cialis pills escitalopram effects of stopping lexapro suddenly what does finasteride do lexapro generic azithromycine eg 500 mg bijsluiter buy levitra online cialis trial viagra 100 mg finasteride reviews tamoxifen therapy is azithromycin what is cialis cialis pharmacy prices cialis 30 day trial coupon tamoxifen bijwerkingen levitra 20mg cost per pill what is finasteride side effects of lexapro lexapro generic name azithromycin vs erythromycin viagra sans ordonnance cialis copay card cipro uses cialis finasteride 5 mg finasteride efectos secundarios viagra costs cialis canada viagra for sale uk cipro 500 generic levitra cialis professional azithromycin side effects how much does cialis cost acyclovir dosing cialis savings card is lexapro a controlled substance canadian cialis viagra on line no prec azithromycin for strep throat ciprofloxacin 250mg zovirax pills cialis 30 day sample acyclovir dosage weaning off lexapro side effects of finasteride ciprofloxacin hydrochloride ophthalmic levitra vs viagra cialis cost cialis 20mg directions what is azithromycin for what does viagra do azithromycin 500mg ciprofloxacin dose tamoxifen interaction finasteride hair loss what is cipro usually prescribed for viagra pill viagra substitute order viagra antibiotic ciprofloxacin lexapro withdrawal finasteride 5mg side effects mayo clinic viagra for sale lexapro vs wellbutrin ciprofloxacin eye drops ciprofloxacin bnf cipro for uti viagra en ligne livraison 24h where to buy viagra generic cialis ciprofloxacin hydrochloride tamoxifen citrate acyclovir for shingles cialas acyclovir 800mg online cialis finasteride 5mg side effects lexapro vs celexa lexapro dosages pfizer viagra coupons from pfizer lexapro 20mg buy generic viagra pfizer viagra acyclovir 800 mg 5 times a day cheap levitra cialis effects viagra tesco cialis for sale viagra kaufen what is azithromycin lexapro manufacturer website finasteride tablets azithromycin coverage levitra 20 mg price cialis lexapro side effects in men finasteride vs dutasteride azithromycin liquid tamoxifen nebenwirkungen acyclovir 400 mg levitra 20mg viagra cialis what is cipro cialis dosage recommendations escitalopram 10 mg para que sirve cialis on line cipro side effects in elderly viagra online cialis from canada finasteride long term effects propecia side effects ciprofloxacin uses azithromycin eye drops what is ciprofloxacin zithromax z-pak ciprofloxacin class azithromycin 500 levitra rezeptfrei deutschland how does lexapro work escitalopram effets secondaires buy cialis online what is tamoxifen azithromycine over the counter viagra azithromycin 5 day dose pack what does ciprofloxacin 500mg treat cilias cealis canada viagra canadian viagra viagra soft lowest cialis prices generic lexapro generic for lexapro azithromycin tablet azithromycin 250 mg levitra bayer 20mg meilleur prix is tamoxifen chemotherapy buy viagra ciprofloxacin side effects after age 60 what works better than viagra how long does viagra last azithromycin side effects of azithromycin 250 mg azithromycin for uti cialis generic availability lexapro weight gain cialis alternative tamoxifen lexapro vs zoloft ciprofloxacin 500mg tablets lexapro medication lexapro bula viagra vs cialis vs levitra cipro dangers utilisation viagra cialis canadian pharmacy lexapro 10mg azithromycin pregnancy category acyclovir dosage for cold sores azithromycin 250 mg treatment ciprofloxacin dosierung levitra 20 mg cost walmart does lexapro cause weight gain erectile dysfunction cialis finasteride cialis daily tamoxifen and foods to avoid cialis 5mg ciprofloxacin 500 mg tabletten viagra medicine post finasteride syndrome cialis vs viagra viagra for women cialis tadalafil ciprofloxacin drug class levitra 20 mg von bayer is azithromycin penicillin finasteride permanent side effects acyclovir side effects lexapro 5mg viagra natural cialis patent expiration ciprofloxacin for dogs levitra 20 mg precio farmacia cialis sample acyclovir cream generic for cialis side effects of finasteride 5mg cialis for bph 200 cialis coupon lexapro 10 mg levitra erfahrungen acyclovir ointment 5 ciprofloxacin 500mg cialis voucher cipro drug class ciprofloxacin used for azithromycin 250mg tablets 6 pack cialis prices viagra from canada herbal viagra escitalopram 10mg viagra alternative women viagra viagra dosage cialis discount cialis for women first few days on lexapro lexapro and weight loss viagra activate lexapro for anxiety what is acyclovir used for finasteride and enlarged prostate finasteride for hair loss generic levitra vardenafil 20mg viagra 100mg zoloft vs lexapro viagra receptfritt azithromycin pregnancy viagra vs cialis side effects of viagra acyclovir ointment nolvadex levitra without a doctor prescription viagra pillen kruidvat azithromycin pediatric dosing lexapro dosage cialis dosage strengths stopping lexapro viagra for men ciprofloxacin 500 mg for urinary tract infection lexapro coupons what is viagra viagra nebenwirkungen generic viagra 100mg cialis generic what is escitalopram what is cipro used for azithromycin z pak side effects of ciprofloxacin escitalopram nebenwirkungen daily cialis acyclovir medication 9 levitra at walmart escitalopram 10 mg sophia viagra azithromycin tablets how long for azithromycin to take effect how to wean off lexapro escitalopram 20 mg viagra generico levitra cialis medication side effects of lexapro 10 mg how does viagra work azithromycin drug class cipro antibiotic ciprofloxacin dosage azithromycin 250mg viagra generic tamoxifen side effects how to take cialis generic cialis tadalafil thuoc azithromycin what is tamoxifen used for lexapro withdrawal symptoms levitra vs viagra viagra vs cialis vs levitra cipro side effects cialis free trial what bacteria does ciprofloxacin kill viagra prices azithromycin class female viagra tamoxifen and weight gain cialis dosage cipro antibiotics cialis coupons 2017 acyclovir dose azithromycin dosage viagra coupons buy levitra viagra 100mg tablets retail price azithromycine 250 mg how to use viagra cheap viagra what infections does ciprofloxacin treat finasteride 1mg finasteride results what is lexapro for ciprofloxacin hcl 500 mg viagra on line buy viagra online finasteride medication cialis patent expiration 2017 viagra 50mg tamoxifen cost side effects of azithromycin side effects of acyclovir finasteride effets secondaires cipro and tendonitis what is lexapro cialis coupons from manufacturer zithromax dosage cialis otc levitra coupon cialis for men zovirax ointment ciprofloxacin ophthalmic solution cialis side effects liquid cialis what is finasteride used for side effects of ciprofloxacin 500 mg viagra single packs finasteride 5mg viagra wiki lexapro overdose acyclovir vs valacyclovir acyclovir lexapro para que sirve azithromycin three times a week lexapro dosing effects of stopping finasteride vardenafil 20mg cialis samples overnight tamoxifen lawsuits ciprofloxacin 500 acyclovir 800 mg for shingles lexapro reviews azithromycin cost levitra coupons what is lexapro used for ciprofloxacin 500 mg tamoxifen side effects in women over 55 ciprofloxacin coverage finasteride side effects in men how does cialis work generic viagra cyalis zithromax 500 mg cialis coupons printable sex viagra for women equipe argentine viagra ciprofloxacin drops what is ciprofloxacin prescribed for lexapro and wellbutrin combination therapy cipro dosage cialis price side effects of cialis viagra bestellen viagra without a doctor prescription usa viagra price what is acyclovir for lexapro and weight gain viagra alternatives azithromycin uses buying viagra acyclovir 800 mg cialis or viagra viagra vs cialis is ciprofloxacin a penicillin viagra samples viagra side effects lexapro side effects zovirax for cold sores cialis coupons cost of cialis cialis coupon print discount cialis zovirax