Här kommer lite mer från Östra Cupens gruppspel, som avslutades igår onsdag:

 

4A-laget Gårda BK slog 6A-laget Bergsjö IF med 5-0 och vann sin grupp.

Så här sa Gårdas ena tränare, Stefan Runeman, om segern:

”Jag är jättenöjd med killarnas attityd till matchen. Vi spelar precis som vi pratade om innan och var disciplinerade i så gott som hela matchen trots att matchen var avgjord efter en kvart. Vi har fem nya spelare i startelvan jämfört med matchen mot Stenkullen. Anton Bengtsson och Philip Jonsson som normalt sett är viktiga för vår offensiv var inte med men spelarna som kommer in gör ett kanonjobb! Nu ser vi fram emot att möta Öjersjö i kvartsfinal!”

 

6A-lagen Bergums IF och Gamlestaden FF spelade 1-1 och BIF:s nyförvärv Timmie Löfgren sa så här om matchen:

”En gansk jämn och blåsig historia. Det laget som hade medvind hade även ett visst spelövertag. GaFF har medvind i första och tar ledningen på en slumpchans ganska tidigt in i första. Vi påverkas av att GaFF står högt i pressen och att motvinden gör det svårt att komma upp i banan. Andra halvlek är det vi som har medvind och även då kan styra och ställa på ett helt annat sätt. 1-1 kommer även rättvist en bit in i andra. Vi har bud på mer men lyckas inte få dit bollen. I det stora hela är 1-1 ett ganska rättvist resultat.”

 

GaFF:s matchrapport hittas HÄR.

 

/Rasta