Vi öser vidare från gårdagens bataljer!

 

En hel del 4B-lag var i farten och så här gick det:

 

Dalen/Krokslätts FF (4B) – Balltorps FF (5B) 7-2

IF Väster (4B) – Kungsladugårds BK (5B) 0-1

Ytterby IS (4B) – FC Komarken (5A) 4-3

Lunden Överås BK (4A) – Göteborgs FF (4B) 1-3

IF Mölndal Fotboll (4B) – Vallens IF (division 4) 3-4

 

Dalen/Krokslätts FF tog en storseger över 5B-laget Balltorps FF i en match som slutade 7-2. Edvig Salihi blev tremålsskytt för Dalen.

Dalens kapten Jonas Hylén sa så här om matchen:

”Det var en helt okej träningsmatch. Balltorp har många bra spelare det märker man. De måste få ihop det som lag bara så blir det nog bra. Vi gör väl ingen jättebra match egentligen men kunde ändå vunnit med mer. Känslan var att Balltorp slutade spela när vi gör 5-2.”

BFF:s anfallare Jetmir Kurti sa så här om förlusten:

”Inte så mycket att säga. Träningsmatch där vi gör en helt okej första halvlek där vi borde gjort mål. De får chanser på våra misstag. Andra halvlek fallerar vi totalt sista 20. Vi lär oss av gårdagens match och jobbar vidare.”

Dalens matchrapport hittas HÄR.

 

Nykomlingen i 5B, Kungsladugårds BK, tog en fin seger när 4B-laget IF Väster besegrades med 1-0. Alexander Wadman blev matchhjälte för Lagår’n. Tyvärr har inte bloggen så mycket mer från den matchen för tillfället då vissa av bloggens kontaktpersoner valde att rulla hatt en lördagkväll istället för att ge kommentarer till matchen. Oseriöst beteende.

 

I derbyt mellan Ytterby IS (4B) och FC Komarken (5A) var det YIS som gick segrande ur striden med 4-3. Komarkens mål gjordes av Mattias Thornberg (2) och Shvan Kamal.

FCK:s tränare Milan Tanaskovic sa så här om matchen:

”Mina enda kommentarer är att vi fick 14 gula kort samt 3 röda kort och då blir det jävligt svårt att vinna matcher och då är en 3-4 förlust mot Ytterby smickrande.”

 

I division 4-mötet mellan Lunden Överås BK (4A) och Göteborgs FF (4B) var det GFF som drog det längsta strået om vann med 3-1. Efter 1-1 i halvtid avgjorde två fina frisparksmål signerade Jesper Ljung och Hugo Jonasson.

Lundens matchreferat hittas HÄR.

 

4B-laget IF Mölndal föll med 3-4 mot Vallens IF (division 4) men det var ett väldigt ungt lag som Mölndal ställde på benen och sju startspelare var födda 2000 eller 2001. Mölndal spelade även match idag, söndag, mot Nol IK.

____________________________________________________

Det var även fler 4A-lag än Lunden igång igår:

 

Gårda BK (4A) – Steinberg IF (Norge) 2-2

Partille IF FK (4A) – IK Zenith (5A) 2-3

Älvängens IK (5A) – SKIF Semberija (4A) 1-5

 

Gårda BK (4A) fortsätter att matcha norskt motstånd. 2-2 blev det denna gången mot Steinberg. Nyförvärvet Erik Bengtsson satte båda målen.

 

4A-laget Partille IF FK föll med 2-3 mot 5A-laget IK Zenith.

Partilles mål gjordes av Fabian Isaksson och Sargon Gorgius och Partilles matchrapport hittas HÄR.

 

SKIF Semberija (4A) hade inga problem att besegra 5A-laget Älvängens IK och enligt rapporterna var 5-1 i underkant.

 

/Rasta