Det blev ju lite stökigt med vädret. Och därmed hamnade matcherna lite i ofas. Men nu har det ordnat upp sig.

Igår spelade Utsikten-Hönö och GFF-Västra Frölunda. Jag var helt säker på att GFF skulle piska förra årets cupsegrare Västra Frölunda. Men ack vad jag bedrog mig. GFF tog ledningen visserligen och hade till och med 2-0 i 64:e minuten. Dessutom en man mer efter utvisning i VF. Men de grönvita tog sig samman och det måste man säga är imponerande. I 89:e var vändningen fullbordad och klar. Starkt! I semin väntar Älvsborg eller Masthugget om inte jag missminner mig.

Hönö hade det tufft mot Utsikten som använde sig av vassaste truppen hittills under cupspelet och skickade ur Ö-laget med 8-0. Väntad klasskillnad.

Ikväll på Valhalla möter Älvsborg från div III Masthugget från femman. Det bör bli seger för de blåsvarta. Dels för att de är ett bättre lag, bättre tränade och har en mycket bredare trupp. MEN cupspel är cupspel och med väldigt mycket marginaler med sig så kan de störa Älvsborg, men knappast över 90 minuter..

TIPS: Älvsborg vinner.

 

///Dalla