Hällesåker startar återigen en säsong i 5B och återigen är det Jesper Lönn som är sportchefen som skall föra bygget framåt..

Ny säsong och nya möjligheter, var skulle du säga att vi i nuläget har Hällesåker gentemot tidigare säsonger?
Vi ligger ungefär på samma nivå som föregående år, nån spelare gått, några kommit till. Det här med klubblojalitet blir svårare och svårare. Folk har så mycket mer än bara fotbollen nu för tiden. Dom killarna som alltid är där och lägger all tid på laget blir färre och färre.

Vad har hänt i truppen sedan 2016 och vad har vi för status på bröderna Gunnarssons som vi inte sett i laguppställningen i träningsmatcherna?
Vi har tappat Fredrik Axelsson till Vallens IF. Vi fick då in Magnus Johansson från Knippla. Annars är truppen den samma. Emil får inte ihop det med jobb, fotboll och familj. Johan har varit bortrest några veckor, men ska snart vara på planen igen.

I Södercupen har ni inte rosat marknaden ännu, segstartade eller satsar ni inte på cupen?
Vi har mycket skador, folk som jobbar och är på långresa, så vi har haft svårt att få ihop det. Så enkelt är det.

5B ser på förhand jämn ut i år, vad har ni för målsättning med säsongen och ser du några givna topplag respektive bottenlag?
Vi satsar på att ligga på övre halvan av tabellen och vinna alla våra hemmamatcher. Tror Näset kommer ta det iår, sen blir det väl som vanligt 4-5 lag som slåss i botten.

Till sist, har du nån drömspelare i 5B som du mer än gärna skulle värva till din trupp?
Klart det finns några spelare som man sitter bredvid och tänker att de hade vart gött å ha i laget, Pringle i Balltorp hade passat utmärkt bredvid Gunnarsson på topp. Han är ett fullblodsproffs.

 

///Dalla