Utbynäs-FC Fiskebäck 5-0.

Klasskillnad. Vi skapade en hel del lägen. Men gjorde inte mål. Men 5-0 går inte direkt att snacka bort. 5-0. Det svider alltid.

Noterat från matchen. Vi var sådär. Hade några bra perioder. Många sämre. Och vi har mycket att jobba med. Helt klart.

Utbynäs då?

Jättebra offensivt. Tom Berntsson. Jonas Lundvall. Fredrik Jarnevi. Filip Olofsson. Jättebra. De gjorde det väldigt svårt för oss, var duktiga på att hitta upp på forward och sen komma med fart och fylla på därefter. Jag noterade tyvärr inte vem som var högerback men han var väldigt fin i första halvlek. Slog ett vackert inlägg till en lika vacker nick på 1-0. Defensivt? Ja där måste Utbynäs ha mer att ta av, för de var ganska ihåligt och ett bättre lag än FC Fiskebäck hade nyttjat det gånger flera om. Men offensivt. Jättebra och trevlig fotboll.

///Dalla