Förra året var Sudo Sulejmanovic ny i Mölnlycke IF och han ledde det unga laget till serieseger i 5B tack vare en råstark defensiv och en stabil offensiv där Sudo låg bakom väldigt mycket. I år blir det alltså 4B och på förhand känns det som att Mölnlycke kommer få slita för poängen..

Seriespelet närmar sig med stormsteg, nykomlingar i 4B är det som gäller i år, vad förväntar du dig av er som lag och vad tror du om era chanser att göra avtryck i serien?

Att vi fortsätter ha höga krav på oss själva, vi är ett skönt gäng som har utvecklats bra nu gäller det att ta nästa steg i rätt riktning.

Förra året förlorade ni bara en match(hemma mot FC Fiskebäck!!) men gjorde i övrigt en magisk säsong, till i år har ni om jag förstått allt rätt tappat några av försvararna som ni vilade på mycket, har ni lyckats ersätta dem eller blir det ett svagare MIF defensivt i år?

Vi gjorde en bra säsong förra året, laget blev starkare ju längre säsongen gick, det tog ett tag att få igång segertåget! De flesta av lagen har rätt hög omsättning på spelare i de lägre divisionerna, vi har inte så stor förändring i vår trupp, flera har varit ute o rest en längre period men är nu hemma! Vi kommer dock sakna Carl Borg som har opererat korsbandet.

Du gjorde en riktigt fin säsong ifjol, har du lyckats konservera formen och hur många mål siktar du på i år?

Jag tränar mycket mer i förebyggande syfte än tidigare, sedan har jag 2 kloka kollegor Simon o Torsten som tvingar mig att lyssna på min kropp:)
Kommer Laget upp i samma standard som förra året så blir det ett roligt år, vem som gör målen är oväsentligt.

4B känns inte tokhet i år, några lag sticker väl ute lite grann men inget extremt. Vad tror du om serien i stort, vilka lag gör upp om seriesegern och vilka lag skall ni ha bakom er?

Det kommer bli en jämn serie, tror inte att det kommer skilja många poäng mellan toppen o botten. Vi tar en match i taget o går inte händelserna i förväg. Allt kan hända…

Till sist, vem av dina tidigare medspelare skulle du helst vilja ha i MIF? 

Väldigt svår fråga, men eftersom de inte lirar med mig längre är de inte heller värda att nämna…‍♂️

 

///Dalla