Bloggen har snackat med 7B-laget Ösets BK:s Blertim Zhuta:

Hur är känslan så här inför premiären?

Känslan är bra, mer aktiva på träningar till skillnad från förra året, fått en fast tränare på bänken istället för en spelande tränare så det skall bli kul i år!

Hur skulle du sammanfatta matcherna under försäsongen och vad tar ni med er in i säsongen och vad behöver ni förbättra?

Har spelat fyra matcher där vi förlorade ganska klart mot Backatorp då vi saknade lite folk och lite nya killar med så det var lite väntat. Sedan spelade vi mot Diseröd där vi bjuder dom på två mål i första men sedan i andra halvlek spelar vi riktigt bra men förlorar med 3-4. Senaste två matcherna har vi mött lite sämre lag och fått med oss vinsterna och börjat lära känna varann lite mer då vi har mycket nytt folk i år. Vi bjuder på mycket enkla mål så det är väl en grej som vi måste bli mycket bättre på och spela mer resolut i det defensiva.

Hur är den egna formen?

Med form menar du kroppsform då eller, för då är svaret rund! Nej men man är långt ifrån formen då man har några kilon för mycket just nu!

Hur är läget i truppen med spelare ut eller in? Är det några övergångar du vill lyfta fram?

Vi har alla spelare med från förra året, men vissa har inte varit så aktiva än så länge (kanske väntar på solen?) annars har vi fått in fyra nya duktiga spelare som kommer göra stor skillnad i truppen och Feim som varit nere efter två års frånvaro pga av en knäoperation. Om det är Någon jag måste lyfta fram lite extra så är det Anton som vanligtvis spelar bandy som sett riktigt intressant ut på försäsongen!

Vad säger du om årets serie? Vilka lag får vi se i toppen och var återfinns ni?

Det är svårt att säga då det är mycket nytt verkar det som, vad har BK Skottfint för lag? Vad har BK Tynnered FC samlat ihop för killar? Annars förväntar jag mig att vi är på topp men då är det viktigt att Kalle i målet är med så mycket som möjligt, att vi fortsätter dyka upp på träning!

Är det några andra lag, spelare eller serier du vill lyfta fram säsongen 2017?

Som sagt, vet inte så mycket om lagen i serien….

 

Bloggen önskar självklart Blertim och ÖBK lycka till i årets 7B!

 

/Rasta