Idag möts Jonsered-Kozara och det lär bli en riktig höjdare med väldigt många duktiga spelare på planen och två lag som verkligen vill ha de tre poängen. Och apropå att undertecknad och ”Rasta” är mästare på att sätta press på topplagen, det kan man ju tycka.. MEN det har inte hänt sen jag började skriva lokalfotboll att två lag storsatsat på detta sätt för att plocka en serie och dessutom kommunicerat det utåt att serieseger är det enda som gäller. EN riktig drömmatch idag!

Nu smäller det, drömmatchen i 4A redan i andra omgången, är ni redo?

Ja då nu är vi allt redo.
Premiären är avklarad och vi vann för första gången på 6 år. Så nu är det harmoni i klubben.

Alla spelare i båda lagen vet vad som gäller. Seger, i slutändan kan det ju avgöras enbart på denna matchen vem som vunnit serien, är det negativt för matchbilden tror du att alla på plan känner lite mer press än brukligt i div IV?

Jag tror absolut inte denna säsongen kommer bli som förra.
Både vi och Jonsered är rejält överskattade. Jag tror att alla kommer slå alla i år, serien är jämnare än på länge. Du och rasta är fantastiska på att sätta press på topplagen. Jag e helt övertygad att det kommer vara fem lag som är med om slåss om det i slutet.
Jag vet att båda våra killar och Jonsereds är alldeles för rutinerade för att gå in i fällan att vara nervösa så jag tror att det blir en trevlig match att titta på. Den enda som troligtvis kommer vara nervös e jag.

Hur väl känner du till Jonsered och deras styrkor respektive svagheter?

Jag har tyvärr inte sett Jonsered i år men hört att dom e tunga och har ett par duktiga spelare som kan avgöra på egen hand förutom det så vet jag inte mer.

Lek med tanken att ni förlorar med 3-0, hur blir kommande vecka då?

Hade vi förlorat mot Barcelona med 3-0 så hade jag mått dåligt.
Nä skämt å sido. Det är andra omgången och det serien är väldigt lång. Men självklart ska vi hata å förlora så jag hoppas alla mår dåligt och vill ta revansch om det skulle bli så.

Till sist, du slängde en gäng ögon på Lunden-Mossen(1-0), din sammanfattning av det du såg?

Båda lagen spelar samma typ av fotboll.
Rakt och tufft. Lunden klara det bättre och vann välförtjänt.
Mossen hade en forward som va riktigt snabb som imponerade på mig. Så honom måste jag köpa nästa år:)

Länkar också den fina intervjun Jonsereds Jon Fahlberg gjort med tränare ”Danis” på Jonsereds hemsida. Klicka här.

///Dalla