Johan Jidegren håller inte riktigt med Näsets Oskar Örth om matchbilden igår utan tycker att Härryda var klart bättre en stor del av matchen när Härryda plockade sina första tre poäng i femman sedan de senast spelade i 5B(2013)..

1-0 och en skräll hemma mot Näset, ta oss igenom matchen..?

Tycker vi gör en riktigt braförsta halvlek där vi dominerar spelet och inte tillåter Näset att skapa något mot oss, vårat försvarspel är perfekt! Dom få gångerna Näset får skapa något så är det halvchanser på fasta situationer. Samtidigt spelar vi riktigt bra boll där vi slarvar lite i sista passen ibland annars kunde det bli fler mål. Målet är riktigt snyggt där Jimmy Andersson sätter en perfekt boll till David i djupet och som distinkt får till en perfekt träff som går in i botre stolpen. I andra halvlek drar vi på oss en idiotisk utvisning efter tio minuter och detta gör att vi blir rejält tillbakapressade och Näset äger i stort sett allt spel. Men med mycket skicklighet, en hel del tur och en storspelande målvakt i Eric Uhrlander gör att vi lyckas hålla undan och ta tre otroligt goa poäng!

Skulle även vilja tillägga efter att sett Örths intervju där han säger att dom borde vunnit utan tvekan är otroligt enögt. Vi spelar ut dom fullständigt i första och dom oss i andra pga vår utvisning så med tanke på utvisningen så hade ett kryss möjligtvis varit rättvist!

Nu har ni spelat två matcher i femman och plockat fyra poäng, vad har du att säga om motstånden hittills och har det gått enklare än du trodde på förhand?

Tycker jag absolut inte, har hela tiden sagt att det kommer bli sjukt jämna matcher i varje omgång det kommer vara små marginaler som avgör. Tror som jag sagt innan att det kommer bli en grymt jämn serie där varje match är som en slutspelsmatch.

Vilka spelare tycker du bör lyftas fram efter inledningen på serien?

Är så tråkigt att jag inte vill nämna enskilda spelare för då hade jag fått rabbla upp många namn för det har varit imponerande insatser från många håll och jag vill inte missa att nämna något. Men kan lyfta fram vår Målvakt Eric Urhlander som ger en stabil trygghet och gjorde några riktigt svettiga räddningar idag mot Näset!

Av de spelarna du mött hittills i de två inledande matcherna, vem har imponerat mest på dig?

Ingen som imponerat jätte mycket direkt. Tycker FCFs målvakt hade ruskigt finna fötter och Näsets Vilgotsson gjorde ett bra inhopp och man såg att han besitter en hel del kvalité!

Till sist, hur scoutar du nästa veckas motståndare Styrsö?

Då Styrsö inte spelar någon mer match innan mötet med oss och jag inte hunnit se dom ännu så blir det inte så får jag försöka få reda på lite info från andra håll. Sen försöker vi inte lägga så mycket fokus på motståndaren utan dom ska få anpassa sig till oss istället!

 

///Dalla