Igår vann Partille borta mot Floda med 3-2. Det var Kristofer”KL”Landahls första seger som Partilletränare och man kan ju tänka sig att den satt fint efter krysset i premiären..

Första segern som tränare i 4A, var det rättvist?

Ja det var rättvist och vi kostade även på oss att missa en Straff när vi ledde med 1-0. Vi ledde med 3-1 men visst blev det nerv på slutet.

Ni inledde med oavgjort i förra matchen och nu seger, har ni fått den starten som du hoppades på och vad skulle du säga att ni gjort bra hittills i seriespelet?

4 poäng är ok eftersom det är 2 luriga bortamatcher. Klart vi hade velat ha full pott men det är ändå ok.

Sargon Gorgius har varit avstängd i de första två matcherna, vad kommer det innebära att han kommer tillbaka nu framöver?

Det kommer betyda väldigt mycket då Sargon är en av seriens bästa offensiva spelare,han har gjort många poäng under träningsmatcherna.

Fredrik Pettersson, Daniel Berner, nämnde Gorgius och Perkhed är spelare som du hjälpt till klubben, liksom Sean Mian som nätade idag, har du fått ihop gruppen och spelet med så många nya spelare?

Vi är nöjda med både nya och gamla spelare. Vi var i stort behov av att fylla på truppen antalsmässigt och det har vi lyckats med på ett bra sätt. Vi har ett bra lag när allt stämmer men vart det leder återstår att se.

Till sist, vad tror du om Jonsered-Kozara? 

Oj, en match som hör hemma på en större scen. Jag tippar Jonsered på ren magkänsla. Det är ju säsongens etta och tvåa som möts,jag tror faktiskt att Jonsereds satsning gör att man drar det längsta strået.