Jonsereds IF förlorade förvisso tungt i helgen mot topp-konkurrenten FK Kozara i 4A men nu kan bloggen bekräfta att de gjort klart med en kanonvärvning!

 

Ryktet florerade för ett tag sedan men nu är det alltså bekräftat: Björn Anklev är klar för JIF!

 

Anklev (som tillhör den gyllene 1979-generationen) kom inte överens med Superettan-laget Örgryte IS om en förlängning efter säsongen 2016 och gick ut med att han spelat klart på elitnivå. Nu dyker han alltså upp i 4A och det är ett nyförvärv med fina meriter, allsvenskt spel med Halmstad BK, två vändor i ÖIS (med över 100 matcher) och även fyra säsonger i BK Häcken (2011-2014).

 

Anklev både bor i Jonsered och även är involverad i klubbens ungdomsverksamhet är det kanske inte så konstigt men självklart jättekul för JIF och för lokalfotbollen. Enligt de uppgifter bloggen har är dock inte Anklev igång och tränar ännu.

 

Detta lär ju inte minska favoritskapet på Jonsered i 4A.

 

/Rasta