Det var ju rätt många år sedan nu. Som vi förlorade mot Lagårn. Men det var inget snack. 2-5 är väl kanske något mål för mycket men de var bättre än oss matchen igenom. Om vi bortser från första 5-7 minuterna då vi kändes lite på gång och skapade en riktigt bra chans. Men mål förändrar matcher och efter 1-0 i typ 13:e genom unge och mycket duktige Wadman så var det KBK:s match. 2-0 i paus. Efter att Holm gjort mål på ett skott lite utifrån. Vi var inte bra. Dels gjorde Lagårn oss dåliga MEN vi presterade inte heller något vidare.

Tre byten i paus och lite nu eller aldrig känsla så fick vi lite flow, 1-2 i 57:e på nick. Men det dröjde inte många minuter innan unge Anjan Nilsson kunde nicka in 3-1 efter en hörna. När vi sen åkte på ett rött efter det kändes det kört. Men vi kom igen ytterligare en gång, Robin satte en frispark och 2-3 men återigen tog de inte många minuter innan 2-4 kom via straff från Vallin. 2-5 kom på slutet. När Lagårn fick ställa om när vi jagade desperat.

Vad skall vi minnas..

Lagårn hade 4-5 00:or på plan igår. Vi hade tre 81:or, vackert ändå. Lagårn är speediga, defensivt starka och har ett riktigt bra trycka i laget. Man skall helst få första målet mot dem. Och som jag tippade innan, de kommer bli att räkna med i år. Topp3 känns fullt rimligt. FCF då? Njae. Vi kan förhoppningsvis bättre men också det klart bästa motståndet vi haft i år i serien.

 

///Dalla