Björndammen har inlett med 2-10 i målskillnad på två matcher och självförtroendet är knappast på topp hos laget som inför säsongen satsade mot toppen.. Gustav Ågren är av förklarliga skäl inte helt nöjd..

1-7 i premiären följdes upp med 1-3 idag, mot två tippade topplag visserligen men har vi som försökt tippa serien överskattat er?

Ingen kanonstart på serien direkt.. Vet inte om vi slutar som ett topp 4 lag, men ambitionen och spelarna finns där för att vi ska kunna bli det.

Hur sammanfattar du 3-1 där ni låg under med 3-0 i paus?

Utbynäs matchen kändes som mer katastrof än Komarken efter 45 minuter. Uselt försvarsspel mot utbynäs duktiga gubbar är ingen bra kombination. efter 3-0 spelar vi 4-4-2 och sätter försvarsspelet mycket bättre. Nära på att få reducering i slutet på första när utbynäs rensar från mållinjen. Andra halvlek blir bättre och vi kan reducera till 3-1, domarna gjorde bort sig totalt när vi sätter 3-2 när linjedomarn vinkar offside på fel gubbe, men huvuddomarn säger till att spela vidare. Efteråt väljer han efter diskussion att döma bort målet ändå. Sur förlust när man förlorar på första 15 minuterna.

Jag misstänker att ni haft ambitionen att retas med topplagen lite, det har ju fått sig en liten törn hittills, hur tar man sig tillbaka och vad behöver ni göra annorlunda framöver för att plocka poängen?

Vi har fortfarande ambitionen att vara ett topplag, tyvärr blir det en mycket svårare väg att komma dit nu. Vi behöver få första vinsten och det snabbt.

Om du jämför Komarken och Utbynäs, vilka tror du hamnar högst upp i slutändan?

Komarken hamnar högst upp i tabellen.

Till sist, stämmer det att ni lirar 3-5-2, i så fall har det stökat till det för er i inledningen? 

Det stämmer att vi spelat 3-5-2 ända sen i höstas. Hela laget har underpresterat i dem här två matcherna, men vi kommer gå tillbaka till 4-4-2 nu där vi vet att vi kan täta till bakåt.

 

///Dalla