Då står han där igen. Inför ytterligare en säsong i tränarbänken och ytterligare en säsong basar han över ett lag som jag tror kommer få slita i botten. Men som Magnus”Böjen”Carlsson ofta poängterar.. han har aldrig åkt ur en serie..

Premiären är nära, hur väl förberedda är ni inför säsongen och om du skulle betygsätta försäsongen 1-5, var hamnar du då?

Jag tycker att vi är så bra förberedda vi kan vara efter en ganska ”stökig” försäsong där vi inte haft tillstymmelse till någon KONTINUITET under tränings matcherna, Vi har haft 3 utav våra mest kreativa spelare i form av Frane Sirinic, Hampus Palmqvist & Durim Bublica borta i minst 1 månad var och med extremt mycket sjukdomar i ”vabruari” har vi slitit hårt på en liten skara spelare, så att på din skala skulle jag vilja säga att försäsongen får en trea (3)

Serien vimlar som vanligt av Göteborgslag, är det en fördel eller nackdel att det är så många Göteborgslag för ditt lags del?

Det är enligt mig en klar fördel, bara att fråga ASKIM och V FRÖLUNDA om vad de tycker om att åka neråt Kungsbacka / Halland / Skåne vid 10 tillfällen. Med 10 Gbg lag finns det möjligheter till att med en bra planering ge spelarna lediga helger. Vi har ett gynnsamt spelschema då våra 2 första borta matcher är mot SVANE / TROLLHÄTTAN vilket innebär att efter omgång 4 har vi 18 raka matcher i Göteborg

Landvetter är väl det laget som alla nämner som laget att slå i år, är du av annan åsikt och var skall ditt lag hamna för att du skall bli nöjd med årets seriespel?

LANDVETTER skall väl med all rätta vara ett utav seriens topplag kan jag tycka och man kommer garanterat vara ett utav lagen som gör upp om det i höst. Jag anser att serien i år är tuffare än 2016 så att kan vi hamna runt plats 7 igen så tycker jag vi har gjort det bra.

I och med att det blir många derbyn, är det någon av matcherna som kommer betyda extra mycket för er att vinna i år?

Jag vill personligen VINNA ALLA matcher 😉 , men jag kan tänka mig att derbyna mot HISINGSBACKA kommer vara något extra detta året med förhoppningsvis mycket publik.

På förhand, vilka tre lag tror du kommer toppa tabellen och vilka tre tror du får kriga i botten?

Då jag förväntar mig en lika tight och jämn serie i år så tror jag att lagen med bredast trupper kommer vara de som är med i racet hela vägen, och där är ju VIRGO i särklass med alla sina f.d spelare på hög nivå och har man bibehållen spelglädje kombinerat med hyfsad träningsnärvaro så borde man vara ett topplag. ÄLVSBORG kommer från S.V.G i angeläget ärende och har haft KONTINUITET i 4 år nu med Hayek vid rodret så att de borde vara ett topp 3 lag. Jag skulle kunna nämna fler lag men jag vill varna för HISINGSBACKA som jag ser som en riktig outsider. Gällande eventuella bottenlag passar jag (tråkigt nog) på den.

Om du får lyfta fram en spelare i ditt lag att hålla extra koll på som objektiv fotbollsälskare, vem i ditt lag förtjänar den gyllene auran?

Då skulle jag vilja lyfta fram en spelare som är ny för publiken runt div 3 N.V.G och det är vårt nyförvärv JOHAN STRÖMBERG, en stabil mittback, bra fysik, huvudspel, en bra högerfot och har alla egenskaper till att växa ut till en ”general” hos oss under året.

Till sist, jag brukar säga att fotboll bara är kul när man vinner men tränar mig allt mer i att njuta av själva resan på vägen, vad är ditt bästa tips för att ha kul på vägen oavsett resultat i serien?

GEMENSKAP – UTVECKLING – BRA PLANERADE TRÄNINGAR. Det viktigaste är att man har roligt tillsammans och känner glädje att jobba hårt för sina kompisar & lagkamrater. Sen att man ger unga killar möjligheten till en bra ”utbildning” för att senare kunna ta nästa steg, att man har en röd tråd i sitt arbete så att man som spelare själv känner att man tar steg för steg. Sen det sista kan jag tycka är bra planerade träningar där det är ett bra flow mellan de olika övningarna, effektiv träning med bra intensitet på de 3 pass man har varje vecka.

 

 

///Dalla