Igår tisdag spelades det bara en match i lokalfotbollen och det var mellan Landala IF och Högaborg Kärralunds FC i 6B.

 

Det var hemmlaget Högaborg som målmässigt hade grepp om matchen då de ledde med både 1-0 (Per Michael Alexander Backendal) och 2-1. LIF kvitterade först i slutet av den första halvleken genom Jacob Samfelt innan Joakim Norström gav Högaborg ledningen igen. Matchen slutade dock 2-2 efter att Patrik Larsson kvitterat på frispark i matchminut 63.

Så här sa LIF:s Tom Nordlindh om matchen:

”Vi är inte riktigt på tårna i början av första och åker rätt omgående på ett onödigt mål bakåt. Sen spelar vi oss in i matchen och det känns som att vi styr matchen resten av halvleken. Vi får också till en fullt rättvis kvittering i halvlekens slutminut.

Tyvärr går vi ut och tappar markeringen på en hörna direkt i andra halvlek och får börja i uppförsbacke igen. Mycket klantigt! Efter det så känns det som att vi återigen tar över men HK är inte ofarliga när de får chansen. 2-2 målet känns fullt rättvist och sett till spelet på plan så känns det som att vi höll i taktpinnen men misslyckades att komma till så många riktigt heta chanser.”

LIF:s matchrapport hittas HÄR.

 

Både Landala och Högaborg har fått ihop fem poängfem matcher i årets 6B.

 

/Rasta