Jag behövde inte åka ut till Klingkärr IP för att se Vrångö spela hem igår, det räckte att åka till Åkeredsvallen dit matchen var flyttad. Skall sägas direkt. Jag såg bara sista tjugo av matchen. Det skall sägas direkt. Önnered hade tydligen varit klart bättre i första halvlek och borde avgjort matchen då.. I andra hade Vrångö lyft sig och kvitterat via ett självmål när det var tjugo kvar och det var precis då jag anslöt till planen.

Och därifrån till matchens slut dominerade Önnered återigen bollinnehavet. Det var i stort sett spel på Vrångös planhalva hela tiden och Vrångö hade inte någon offensiv att hota med. Önnered har ju sitt bästa lag på länge och hade inte Hönö prickat rätt till i år så hade Önnered kunnat vinna serien. Det vimlar ju av f.d. Älvsborgsspelare i laget nu och då blir det stabilt. Wikström är en klass mittback i sexan liksom hans bror lill-Wikström ihop med Lindgren m.fl. Och de skapade en del halvlägen genom sitt kompakta tryck men kunde inte trycka in bollen, Julin i kassen är ju också stabil i Vrångö och de ger ju en extra trygghet.

Vårngö stack upp en gång och då var det riktigt nära när Olle Levin vann motlägget mot Önnereds målvakt men fick inte tag i den därefter och Önnered kunde styra upp det. Sista fem-tio är Vrångö riktigt trötta och kommer sent in flera gånger, de och Önnered skall vara glada att de inte träffade fler gånger än när Wikström fick en smäll på knät, har vi otur så blir han borta en längre tid då det var samma knä han pajat en gång tidigare. Med två kvar blir Frindi helt fri i straffområdet och rullar in 2-1 för Önnered men detta blåses av för offside. Omöjligt att se från mitt håll. Omöjligt.

1-1 där båda lagen var nöjda med varsin halvlek. Man kan ändå längta tillbaka lite till 6C när lagen efter matchen går tillsammans till omklädningsrummet och diskuterar vem som skulle vunnit. Önnereds sportsligt ansvarige, Macke Carlström var missnöjd över det uteblivna tre poängen men nöjd med en poäng borta mot Vrångö.. den matchen är alltid tuff.

 

///Dalla