Så här gick det i 7A och 7B i helgen:

 

LÖRDAG 29/4

7A:

Andalus IF – Nödinge SK 2-5

7B:

IF Positivum Göteborg – BK Skottfint 6-1

SÖNDAG 30/4

7A:

Västkurd BK – Gothenburg Celtic FC 1-0

Angered SK – Fotö GoIF 1-2 

7B:

Tynnered FC – Ösets BK 0-0 

 

I lördags tog Nödinge SK sin femte raka seger i 7A när Andalus IF besegrades med hela 5-2. Hanef Ahmed svarade för ett hattrick för Nödinge.

NSK:s Ermin Aganovic sa så här om matchen:

”Vi kommer till matchen med fyra raka vinster och har råd att matcha in lite nya spelare. Matchen börjar dock ganska dåligt då vi inte alls kommer upp i nivå. Men i år har vi fler individuellt skickliga spelare med spetsegenskaper som kliver fram när matcherna står och väger. Det positiva vi kan ta med oss från matchen är att vi är solida bakåt och täpper till bra när Andalus kommer fram med sina offensiva spelare. Vi är dessutom vassa i våra omställningar med matchens spelare för vår del, Hanef Ahmed, som levererar med tre mål och spelar fram till ett.”

NSK leder serien och AIF är näst sist utan poäng.

 

I söndags vann Västkurd BK en viktig seger över Celtic i 7A. Matchhjälte blev Robin Petersson med matchens enda mål. VBK är nu trea i tabellen. Celtic är sexa.

 

Ett annat lag som går riktigt bra i 7A är Fotö. Laget tog sin femte raka seger när det slog Angered SK me 2-1. Fotö gjorde båda målen i den andra halvleken.

Fotös matchrapport hittas HÄR.

Fotö är alltså delad serieledare med Nödinge SK.

 

Nystartade Positivum tog en fin seger med 6-1 över BK Skottfint i fredags. Mustafa Azizi satte tre för Positivum som tog sin första seger för säsongen.

Skottfints spelande tränare Daniel Åman sa så här:

”Till att börja med så var det match på en lördag. Tabu i Skottfint sedan många år tillbaka. Inför matchen var jag i kontakt med samtliga fyra målvakter som vi har licens för och ingen kunde vara med. Minst 12 stycken andra som sagt de hade förhinder och inte kunde. Exakt elva man plus en som ställde upp 45 minuter innan jobb. Borde flyttat matchen eller lämnat WO. Dessa resultat är totalt meningslösa. Fortsätter det så här så tror jag det blir svårt för oss att komma till spel inför hösten.”

Skottfint är sist efter tre raka förluster. Positivum är åtta.

 

Igår lirade Tynnered FC och Ösets BK 0-0 på Åkeredsvallen. Bloggen har tyvärr inte så mycket mer om den matchen. Det var i alla fall TFC:s första poängtapp i årets seriespel. Tynnered leder fortfarande 7B och ÖBK är sexa.

 

/Rasta