Björkö inledde serien med en poäng på tre matcher. Nu efter två hemmamatcher har man dock plockat fem poäng. Seger mot Velebit med 4-1 och därefter 1-1 mot topplaget GFF. Jocke Olsson gör sitt fjärde år i Björkö denna säsong och han mår troligen lite bättre efter de två hemmamatcherna..

4-1 mot Velebit på hemmaplan följdes upp av 1-1 mot GFF också detta på hemmaplan, har ni hittat formen eller är det gräset? Hur sammanfattar du matchen mot topplaget GFF?

Det är aldrig lätt att börja serien med 3 borta matcher så klart att hemmaplan har hjälp oss med å få tillbaka lite självförtroende. Vi har ju inte vart ute på Björkö sen i september. Så lite bättre självförtroende å få vara hemma på ön hela tiden har absolut hjälpt oss de sista matcherna.

I matchen mot GFF var vi illa ute första 20 min men lyckades å äta oss in i matchen och ta ledningen med 1-0. Andra halvleken blir lite sämre fotboll överlag och mer krig sär tyvärr GFF är starkare än oss å kvitterar. Kändes som slutresultatet kunde gått åt båda håll men att 1-1 nig va ganska rättvist tillslut.

Klassikern, har ni byggt ut Europas minsta plan eller är den fortfarande lika tajt?

Planen förlängdes för flera år sedan och har sedan dess vart sina 105 meter lång som dom flesta planer är. Bredden har i år blivit ett par meter bredare å är nu 65 i stället för 63. Att den har vart så liten som alla (läs Du) alltid har sagt är en myt. Alla är välkomna ut å stega om dom vill.

De var inte så många veckor sedan jag var lite orolig för att ni skulle åka ur, men nu har ni rest er på slutet och visat klassen, hur bra är ni i år? Vad betyder det att spelare som Thornberg och Haglund lämnat?

Det är klart att förlusterna av Haglund å Tornberg känns. 2 Bra spelare som alltid håller hög standard. Men sen har vi ju blivit av med några till som tex Nils, å Borgelin samt att Niklas K har slutat. Tyvärr har vi haft lite svårt att få in spelare i år vilket gör att vi är lite tunnare i truppen men så länge alla är friska å kan spela så håller vi nog samma klass som förra våren.

Du gör ditt fjärde år i Björkö, ser du en ständig utveckling i ditt lag eller är det upp och ner från säsong till säsong?

Det finns alltid utrymme för att utveckla ett fotbolls lag. Men det handlar oxå mycke om känslan i gruppen å att få alla å dra åt samma håll. Sen gör jag det mest för att det är det roligaste jag vet å vill att spelarna skall ha samma glädje till fotbollen.

Till sist, Mölnlycke IF borta i denna omgång, vad krävs för seger? 

Matchen mot Mölnlycke kommer bli tuff då vi kommer att sakna minst 5 spelare från matchen mot GFF pga avstängningar mm. Så det som krävs är att vi får ihop lag å at vi gör en helgjuten insatts.