Älvsborg hade inför mötet med Ahlafors på bortaplan plockat sju poäng på tre matcher trots tuffa matcher, men de fick ge sig mot Michel Berndtssons Ahlafors med 3-1. Det är inte svårt att förstå att Michel är nöjd med matchen..

Seger mot dittills obesegrade Älvsborg hemma på gräset med 3-1, nöjd med insatsen och vad plockar du med dig mest från matchen?

Jag är väldigt nöjd med matchen, vi gör en stabil försvarsinsats och är vassa i våra omställningar. Jag tycker vi är det bättre laget matchen igenom.

Efter en poäng på de två inledande matcherna har ni nu två raka segrar och sju inspelade poäng, din summering hittills, vad har ni gjort bra? Vad behöver ni göra bättre för att få ett roligt år?

I dem två inledande matcherna kommer vi inte upp i den nivån vi vill ligga på. Arbetsinsatsen och inställningen är alldeles för dålig. I dem två senare har vi haft en helt annan fokus och jobbat på som ett lag. Vårt spel hackar fortfarande en hel del men vi jobbar hårt på träningarna och i takt med att planerna blir bättre så hoppas vi att även spelet kommer bli bättre.

Kortedala besegrade ni i förra omgången, de har inlett med idel förluster, känns det för dig som ett lag som kommer åka ur?
Kortedala är det tuffaste motstånd vi mött hittills. Tittar man på deras fotbollskunnande så ska dem vara ett lag på övre halvan. Tyvärr har nog föreningen och laget väldigt stora problem som ligger och stör. Det kan nog göra att dem får kämpa på i botten.

Denna vecka väntar starka Virgo på bortaplan, hur väl har du scoutat motståndet och vad förväntar du dig för matchbild?
Vi har sett dem två gånger. Det är ett väldigt kompetent lag med mycket rutin. Jag kan tänka mig att Virgo låter oss ha bollen och att dem ligger tajt i sitt försvarspel för att vinna boll högt och sen sätt in bollar bakom vår backlinje.

Till sist, om ni inte vinner serien, vem vill du skall plocka hem det då?

Ja du det var ingen lätt fråga men då säger jag Svane så slipper vi åka dit nästa år.

 

///Dalla