Precis som förra året har Kärra inlett serien strålande. Fyra matcher och åtta poäng därmed fortfarande obesegrade och en topplacering inför derbyt mot Hisingsbacka. Man förstår att Magnus”Böjen”Carlsson är nöjd med inledningen..

Seger igen, denna gång borta mot Trollhättan, din summering av matchen och det som avgjorde till er fördel?

Stämmer att det blev en ny seger på resande fot.
Vi gör en mycket bra första halvlek där vi stressar dom högt med vår press samt att vi offensivt hittade spel på våra yttrar bakom deras ytternackar samt att vi hittade Frane i ytan mellan deras backlinje / mf samt att Mackan var stark i vårt target spel.
Kryddat med hårt jobb gav det 3 välförtjänta poäng.

Fyra omgångar har spelats och ni har inte förlorat ännu och plockat åtta poäng, är du förvånad över framgångarna? Ni har smugit lite under försäsongen, är ni ett lag för serieseger?

Som jag skrev inför säsongen så hade vi en minst sagt stökig försäsong med till viss mån dåliga resultat/prestationer men samtidigt ofantligt mycket sjukdomar & skador.
När man kommer till spel om 3 poäng växlar alla spelare upp ett par % och det har vi verkligen gjort.
Jag visste vad vi har kvalitet i truppen och vi har skruvat om lite på lite positioner för några spelare vilket varit lyckat.
Vi ska inte skena iväg pga en helt ok start utan det är 18 matcher kvar där vi ska jobba hårt som bara den.
Såg att vissa kollegor tippade oss som en avstigningskandidat och det har i alla fall triggat mig 😉

Nu väntar derbyt hemma mot serietvåan Hisingsbacka, vad väntar du dig för matchbild och vad krävs för seger?

Förhoppningsvis en publikfest i härligt väder och en bra fotbollsmatch innehållande: dramatik.. känslor.. fysik… tekniska prestationer…
Vi har stor respekt för våra motståndare som är ett sammansvetsat lag med massa kvaliteter men vi kommer ha vår matchplan som vi ska följa kombinerat med hårt jobb sen går vi se hur långt det räcker.

Kortedala, Lärje Angered och Kongahälla är trion som ligger på nedflyttning just nu, är det de lagen vi får se där när serien är slut?

Det tror jag definitivt inte för att i denna serien kan allt hända… tar man 3 raka segrar så är man uppe i topp och krigar.
Dessvärre tror jag mitt gamla Kortedala med en tuff start får det tufft att hänga kvar över 22 omgångar.

Till sist, vem kommer göra flest mål för Kärra KIF i år? 

Vi har många som skulle kunna göra många mål (Mackan. Ron. Laneby. Durim. Frane) men jag sticker ut hakan och säger att Mackan Andersson gör flest mål för oss i år.

 

///Dalla