I 7A har både Fotö GoIF och Nödinge SK inlett lysande. Båda lagen är utan poängtapp där Fotö har sju raka segrar och Nödinge sex raka. Efter helgen kom detta dock ha ändrats då lagen möts i en ren seriefinal nu på lördag ute på Fotö (13.00).

Bloggen har snackat med Fotös Gustav Bäck och Nödinges Ermin Aganovic inför toppmötet!

Vi börjar med Bäck:

Seriefinal mellan två lag utan poängförlust nu på lördag. Hur är den spontana känslan inför matchen?

Måste ändå säga att det känns riktigt bra, god harmoni och många riktigt hungriga på att fortsätta den goa trenden!

Ni har inlett serien med sju raka segrar. Hur skulle du sammanfatta inledningen och varför har det gått så bra?

Poängskörden kan man aldrig klaga på det är riktigt gött, hade en ”mr Stats” som kollade upp att vår längsta vinst-streak var två matcher tidigare så den är ju slagen med hästlängder. Anledningarna till att det har gått bra är flera, vi har fått en större stomme som kommer och tränar rätt så regelbundet, sen, som i sin tur har gjort att vi har kunnat ha mycket bättre kontinuitet vilket oftast ger resultat. Sen jobbar vi mycket mera för varandra speciellt i defensiven, spelet med boll är vi inte helt nöjda med än men Rom byggdes inte på en dag. Sen ska man inte förminska att framgång föder framgång och det är roligare att vara med när man vinner. Om man ska jämföra med förra säsongen i 6C, så istället för att förlora alla matcher som var relativt jämna så har vi i år lyckats vinna dessa.

Hur är läget i truppen inför matchen?

Tror det är lite tidigt att säga idag (torsdag), vänta tills lördagmorgon om det har kommit in många återbud. Skämt å sido så ser det bra ut, känns inte som om vi har någon direkt svag länk positionsmässigt utan vi har nästan två uppsättningar på varje position som är likvärda skulle jag vilja säga.

Hur bra koll har ni på Nödinge och vilken matchbild tror du vi får se?

Vi har spelade mot Nödinge 2015 i 6D och då var det rätt jämna matcher och om jag inte missminner mig så vann vi båda mötena 🙂. Dagens Nödinge har jag inte stor koll på förutom att deras matcher känns som om det har varit mer ojämna matcher målmässigt i favör till Nödinge.

Hur slutar matchen?

2-1 och bad efteråt!

__________________________________________________________

 

Vi fortsätter med NSK:s Aganovic (till höger på bilden):

Seriefinal mellan två lag utan poängförlust nu på lördag. Hur är den spontana känslan inför matchen? 

Det känns lite spänt inför matchen. Vi hade ambitioner att vara med i toppen men det har gått lite över förväntat. Hur som helst känns det väldigt bra att spela viktiga matcher.

Ni har inlett serien med sex raka segrar. Hur skulle du sammanfatta inledningen och varför har det gått så bra? 

Vi har en väldigt bra känsla i gruppen och alla strävar mot samma mål. Just nu känner vi inte oss som ett lag i division 7 utan någon division bättre. Vi gör hela tiden det vi vet att vi är bra på. 

Hur är läget i truppen inför matchen? 

Läget i truppen är bra. Vi har hela tiden haft bra träningar och tar varje match för sig. 

Hur bra koll har ni på Fotö och vilken matchbild tror du vi får se?

Vi har inte lika bra koll på Fotö som på de andra lagen. Men vi tror att matchbilden kommer innehålla mycket kamp och fysiskt spel. Det är vi beredda på. 

Hur slutar matchen?

Jag tror vi vinner.

 

Rasta&Dalla tackar självklart Gustav och Ermin för att de tog sig tid och hoppas på en spännande och välspelad seriefinal på lördag!

 

/Rasta