Partille gjorde återigen en bra insats utan att få poäng med sig. Denna gång hade man oavgjort tills att Kozara avgjorde på övertid. Nye tränaren Kristofer Landahl har tillsammans med legenden Kim Roland verkligen fått fart på grejerna i Partille när en tredjedel av serien är spelad.

2-1 förlust på övertid mot Kozara, svider det fortfarande?
Såklart det svider. Dock överträffade vi allt alla trodde så någonstans finns en stolthet men självklart är det bittert när vi lika gärna kunnat vinna.

Det har gått överraskande bra för er i inledningen av serien där ni fått ihop de nya spelarna med de som lirat i PIF sedan tidigare, trodde du inför säsongen att ni skulle vara så här vassa?
Ja vi har gjort det bra och har en bra mix av ungt och lite mer rutinerat. Vi har ju dock en generellt ung trupp där ingen spelare är över 30(bortsett från en av våra målvakter) och majoriteten mellan 16-25. Att en av våra absolut viktigaste spelare går på högstadiet är lite imponerande.
Jag visste inte riktigt vad jag skulle tro och förvänta mig innan säsongen men för varje dag som går känns vi starkare och nu känner jag att vi kan slå alla lag.

Nu har ni mött båda förhandsfavoriterna Kozara och Jonsered, förlorat med uddamålet båda gångerna, vilka har varit tuffast?
Vi var värda MINST en pinne mot bägge. Jonsered var tunga och har framförallt ett vasst mittlås i Nilsson och Viggeborn. Tyngd och kraft är Jonsereds melodi och jag måste erkänna att det tilltalar mig.
Kozara är ett fruktansvärt skickligt lag med 11 fantastiskt duktiga spelare på banan. Det man eventuellt saknar i Kozara är några fler spelare med spring i benen och några killar med ett senare personnummer. Jag håller Kozara högre då man har flera skickliga fotbollsspelare men Jonsered kan alltid hota iom sin kraft

Denna omgång väntar jumbon Mossen, hur har ni jobbat för att undvika underskattning och vad kommer krävas av er för tre poäng?
Vi underskattar inte Mossen. Jag tror snarare att Mossen fått för sig att en kväll på Lexby är en god chans att plocka med sig 3 pinnar. Vi skall visa att så inte är fallet genom att ge allt vi har och utnyttja det vi är bra på. Vi får inte lämna något åt slumpen och inte fuska en millimeter. Kan vi uppnå det skall vi ha goda möjligheter till poäng

Till sist, vem i Partille är viktigast på planen? 
Vill egentligen inte lyfta fram någon enskild spelare då alla bidrar på sitt sätt,men det är ju tråkigt att inte svara. Det enkel svaret hade varit Tobbe eller Sargon typ men jag väljer att lyfta fram mittbacken Jakob Hedenkvist som tränar varje gång och gör sina 90 min varje vecka. Går fortfarande i nian men tar Inga fångar på planen,snabb,tuff och lojal.

 

///Dalla