Askim, nykomlingar i trean kan vid seger i kommande match vara i serieledning. Det såg man inte komma! I alla fall inte jag. Rumin har varit med ett tag och han vet vad som krävs men man märker också att självförtroendet gör gott!

Efter ytterligare en seger skuggar ni topplagen i trean, är detta något du vågade hoppas på när du gick in i serien och vad skulle du säga är det som gör att ni vinner match efter match?

Njaa, strax innan seriestart var det nog ingen som hoppades för mycket på oss! Men vi har lyckats styra upp det väldigt bra i år med grymt härlig och duktig trupp! Vad som är matchvinnande i år är nog vårat taktiska geni till tränare Anders som lyckats få oss på rätt spår!

Senast blev det klara 3-0 hemma mot Snöstorp/Nyhem, hur sammanfattar du den kampen där ni vinner trots en man mindre nästan halva matchen..?!

Ja det var skön seger och starkt gjort av samtliga 10 man sista 40! Hade svårt att komma in i matchen men krigade på tills det var vi som skapade allt i princip! När vi sedan blev tio man så höjde sig hela laget och snöstorp lyckades inte åstadkomma någonting alls! Mycket starkt gjort av oss att lyckas stänga matchen med 2 mål till också!

Nu är det långt kvar dit, men har ni som grupp drivet som krävs för att slåss om topplacering hela året eller vad tror du ni hamnar till slut?

Som du säger så är det långt kvar, och vi har inte fått chansen att mäta oss med de övriga topplagen än men just nu håller vi huvudet högt och har bra tugg på gubbarna i laget, om det är någon som räknar ut oss redan nu kommer dom nog få äta upp det senare!

Din egen insats så här långt, är du nöjd med det du åstadkommit?

Haft en jobbig försäsong med skavanker lite överallt och missade de första matcherna men nu har jag kommit igång bra och är väldigt nöjd med mina egna insatser de senaste matcherna! Kommer nog kunna hämta hem många viktiga poäng i år åt oss!

Till sist, till helgen möter ni Lerkil borta, serietvåan, vad tror du om era chanser till ytterligare tre poäng?

Tror inte för mycket för vi har aldrig mött dom tidigare, men chans på tre poäng har vi absolut, sen vet vi att det är ett hårt jobbande lag så vi får helt enkelt jobba ännu hårdare om vi ska ha en chans! Men dom får akta sig, för vi vet vad vi gör och har fått ordning på allt nu!

 

///Dalla