Landvetters start på säsongen har inte varit nära den de själva hoppades på eller vad undertecknad gjorde. Men jag är övertygad om att det kommer vända, frågan är dock om de kommer vända innan toppstriden är för långt borta. Coach Peter Westlund och hans mannar står inför en tuff bortamatch mot Ahlafors ikväll..

Förlust igen, denna gången klara 3-0 hemma mot Kärra, vad förutom det faktum att ni gör mindre mål än motståndarna är avgörande för att det går så tungt just nu?

Ibland är det så. Vi är dock vid gott mod och det är bra moral i laget. Det är bara att jobba vidare o täppa till bakåt samt försöka skapa ännu mer målchanser.

Hur skulle du sammanfatta Kärra som motståndare och matchen i sin helhet?

Vi för spelet o de backar hem. De gör mål på en tilltrasslad situation i första halvlek. I andra har vi ännu mer boll men tyvärr är det alltid en tå eller liknande ivägen för att sista passningen ska slinka igenom. Resultatet speglar inte matchen men vi har iofs inte många chanser då Kärra är stabila i sitt försvarsspel. De gör dessutom mål på sina få chanser.

Jag antar att ni slutat tittat uppåt och bara fokuserar på att ni skall vinna kommande match nu, hur går snacket i truppen kring träningar och matcher när det inte alls blivit som ni hoppades?

Som du nämner är det fokus på kommande match. Gäller att ta på sig blåstället och ta en match i taget.

Nu väntar tuffa Ahlafors borta, vad talar för tre poäng för er i den kampen?

Någon gång måste det ju lossna! Varför inte redag idag? Hårt jobb krävs i denna matchen o i alla matcher som kommer.

Till sist, hur mycket rannsakar man sig själv när det gått så trögt i inledningen av säsongen och har du varit med om värre säsongstarter en den du är mitt i nu?

Njae, värre o värre…ställ frågan om ett par omgångar…vi har ju egentligen ”bara” 2 vinster till en positiv kvalplats så…Självklart rannsakar sig både spelare o ledare innerst inne men det går inte att analysera varje liten detalj. Vissa perioder går inte allt som man tänkt sig men det är bara att jobba vidare. Vi ger aldrig upp!

 

///Dalla