Seriefinalen blev roligare för ett lag än för det andra.

Jag orkar tyvärr inte göra någon större analys av matchen. Finlandia var klasser bättre än oss. De hade en fördel av gräset som vi var ovana vid men det gav dem bara ytterligare en dimension. De hade vunnit oavsett. Vi gav dem femtio meter att springa på mot oss och så gjorde de tre av fyra mål. Keric 0ch Olsson framåt var riktigt bra och Kapella på mittbacken sopade bort allt.

Känns som vi hade kunnat spela tre matcher till utan att vi hade kunnat göra mål. Allt gick för långsamt och ingen hos oss stack ut. Finlandia har inte flest antal bra fotbolsspelare men de har en tydlig spelidé och har rejält med spets i den nämnda trion sedan tidigare. Det kommer betala sig.

Vi får försöka resa oss igen.

Matchens spelare. Keric.

 

///Dalla