Om vi har ett Palermo i lokalfotbollen så måste de vara Näset, förra årets topplag i 5B gör sitt andra tränarbyte för i år. Men denna gång är det inte p.g.a. av att någon part är missnöjd utan för att tränaren Daniel har fått jobb i Uppsala.

Detta innebär att man nu bytt tränare.. väldigt många gånger senaste åren. I sexan 2014 var det Osborn Larsson som tränade laget. 2015 körde Osborn ihop med Xhaver Feka när de vann serien. Inför 2016 klev Osborn av och Xhaver körde med sin bror Astrit istället. Men den kombinationen blev inte långvarig då tränarduon och klubben gick skilda vägar i maj 2016. Då fick Sami Vinni ansvaret med Stefan Landhage som assisterande, de tog laget till kval till fyran men i mars 2017 gick parterna skilda vägar igen.

Där stod vi nu. Men så lämnar Daniel Carlsson föreningen nu, där han verkat både som tränare och kanslist för att flytta till Uppsala. Vem tar då över?

Det gör Tobiaz Ekström. Här kan ni läsa om honom. En för mig ny förmåga. Intressant att se om Näset kan få till det nu både med lugn och ro och kunna klättra i tabellen.

 

///Dalla