Oskar Örth och hans Näset möter imorgon Masthugget med ytterligare ett tränarbyten i ryggen. Inte optimalt för ett lag som hackat lite under året men som i alla fall vann senast..

Efter en tung vår så kom äntligen en seger igen, 5-2 borta mot Hällesåker, tror du att de var vändningen efter en svag vår?

Vi har spelat okej flera matcher men vi kan inte sätta dit bollen. Nu senast gav vi järnet och krigade för varandra hela vägen. Jag tror vi kan få igång det nu och finslipa tills efter sommarn och då blir vi farliga.

För andra gången i år och för vilken gång i ordningen de är de sista åren så byter ni tränare igen, hur påverkar det en grupp när det byts tränare så pass ofta?

Klart det påverkar mycket, inget optimalt direkt.. det är tråkigt men sånt som händer, vi försöker göra det bästa av situationen. Inte mycket mer vi kan göra.

Förra året vid den tiden var ni inne i jakten på Mölnlycke, i år handlar det om att vinna matcherna innan sommaren för att ta er bort från nedflyttningen hela vägen, hur stor skillnad är det att gå till träningen i år jämfört med förra året?

Det är inte samma känsla som förra året, det tror jag de flesta förstår.. stor skillnad men vi sliter varje träning och match, till slut borde väl något gå vår väg?

Nu när serien vänder och ni mött alla lag, vilka är bästa laget hittills?

Jag tycker det är jämna lag i år, Finlandia jobbar som ett lag och gör det bra, likaså Fiskebäck. Tycker även Kungsladugård har ett intressant lag.

Till sist, Masthugget denna vecka, vinner ni? 

Vi vinner!

 

///Dalla