OBS. Ej Danis på bilden.

Daniel”Danis”Karlsson har nu gjort lite mer än en halv säsong i Jonsered som tränare och han stortrivs. Tyvärr strulade det lite för mig innan matchen när jag skulle lägga ut intervjun och istället fick det bli nu men det påverkar egentligen bara sista frågan..

Seger igen senast, ni känns väldigt på gång efter en svagare period tidigare där ni ändå fick med er en del poäng, hur lyder din sammanfattning efter en första halva i serien?

Sa innan serien att jag tror det står mellan jonsered, Kozara, Gårda och Kode och det tror jag fortfarande . Även Semberija som jag tycker var väldigt bra när vi mötte dom kommer nog blanda sig i toppstriden .
Tycker väl att vi borde fått med oss poäng mot Kozara där vi tappar ledningen till förlust sista kvarten och mot Kode hade enorma chanser med 3 ramträffar 2 bortdömda mål och fantomräddningar av deras målvakt, men samtidigt så kvitterar vi mot Gårda på övertid och Mackan räddade oss i derbyt mot Partille i slutet så det är ju åt båda håll givetvis. Så nu gäller det att jaga Kozara hela vägen till omgång 22.

Nu har du tränat Jonsered en halv säsong och börjar bli varm i kläderna, vad skulle du säga är största skillnaden mot att träna Öckerö(utöver geografin) och har du någon gång ångrat att du hoppade på Jonsered?

Svårt att att mäta klubbar mot varandra så, men målsättningen är tydligare i Jonsered för att säga något som skiljer.
Nej inte en sekund , jag trivs fantastiskt bra , Var väl lite orolig för hur tiden skulle räcka till men har en grym fru som stöttar mig 100% i detta och snälla mor och farföräldrar som hjälper till med barnen när det behövs så det funkar fint.
Det är en grym spelartrupp med bra stämning i omklädningsrummet och mycket engagerade ledare och styrelse.

4A, en serie du inte kände lika bra som 4B inför året, finns det några generella drag som du tycker skiljer serierna i mellan och finns det något lag du saknar att möta från 4B?

Tycker inte serierna skiljer sig så mycket, sen har jag ju lite bättre koll på spelarna i 4B efter många år i både Öckerö och Björkö så det skulle vara det i så fall.
Derbyna i 4B var alltid extra roliga men det har vi nu med mot Partille ,så det är väl Skärgårdscupen man kommer sakna nu när man inte tränar något lag från öarna längre.

Elva matcher kvar, nu vänder det, har du något drömscenario för andra halvan av säsongen?

Drömscenario är ju givetvis att vi vinner 11 matcher , det är det nog för alla tränare förmodar jag , men med Kozara 4 poäng framför så är det inte säkert att det räcker så vi får jobba på och jaga dom så gott vi kan.

Hemmamatch mot Semberija i veckan, vad förväntar du dig före under och efter match?

Svår match mot ett riktigt bra lag där jag hoppas vår fina form håller i sig och vi står som segrare efter 90 min.

 

///Dalla