Det har även lirats en del division 7-boll i helgen med följande resultat:

SÖNDAG 18/6

7A:

Gothenburg Celtic FC – Surte IS FK 2-4

Kurdistan SF – Angered SK 3-3

7B:

IF Positivum – Järnbrotts IF 1-3

Chalmers Studentkårs IS – Tynnered FC 5-4

Surte biter sig kvar i toppen av 7A och är tvåa i tabellen. I söndags blev det 4-2 mot Celtic och lagets Jesper Garvetti sa så här om segern:

”Det var en mycket jämn match och Celtic var bättre än vi trodde. De överraskade oss rejält och spelade stundtals ut oss. Ändå var det Surte som fick spräckt nollan efter ett fint mål av Per Åsén. Vi fick även in 2-0 innan halvlek genom ett inlägg som gick rätt i mål. Det var en extremt jobbig match då solen låg på under hela matchen och stekte. Celtic rullade mest boll och försökte komma fram till mål. Men vi stod på oss bra och kämpade till oss denna 4-2 segern. Känns otroligt skönt att gå på semester med fyra raka segrar. Segertåget rullar på, tut tut!”

Celtic är sexa och avslutar våren med att möta Fotö.

Jumbon Angered SK har inte tagit många poäng i årets 7A men överraskade igår med att spela 3-3 mot Kurdistan SF. Lagen turades om att leda i denna svängiga match som också bjöd på tio gula och ett rött. ASK fick sista ordet då det var deras Abdala Hassan som kvitterade i 83:e med sitt andra mål för dagen.

Kurdistan är femma och ASK är fortfarande sist.

I 7B har Järnbrotts IF spelat några tuffa matcher och inför mötet med IF Positivum tre matcher utan seger (en förlust och två oavgjorda). Det blev dock tre poäng igår efter bland annat två straffmål av Andreas Jurkiewicz. Positivum var väl med hyfsat och tog även ledningen men fick också en man utvisad med halvtimmen kvar.

JIF är sexa och Positivum är nia.

Tynnered jagar Azalea i toppen men åkte på en tuff förlust mot Chalmers igår i en målrik match. 5-4 blev det till slut till Chalmers efter att Sven Lundell avgjort i 88:e! TFC hade 2-0 innan Chalmers vände till 4-2. TFC kämpade sig dock tillbaka till 4-4 innan Lundells sena segermål. Marcus Eliasson Sjöstedt blev tvåmålsskytt för Chalmers och Azmar Jalali gjorde två för Tynnered.

TFC är kvar som tvåa men har nu fem poäng upp till Azalea med en match mindre spelad. Chalmers är femma.

/Rasta