Idag. Smäller det. Mossens IP. Och räkna med att jag kommer vara på plats. Efter att Mossen sprattlade till senast och vann mot Guldheden senast och den segern räddade möjligheterna till att lösa ett kontrakt. Nu är det tio matcher kvar att spela och båda lagen har sex poäng upp till Guldheden som är ovan strecket.

Detta är med andra ord en monumentalt viktig match. Lunden har inte vunnit sen i omgång tre och en av två segrar i år har kommit mot just Mossen. Jumbofinalens lag är klart sämst i serien defensivt där de nästan släppt fyrtio mål var, särklass sämst. Lunden drog på sig två röda kort senast på Alfredsson och Edgren. Inte bra inför denna matchen. Men de kan säkert ta med sig energin ifrån att de hade 1-1 mot Kozara tills tio minuter kvar och det därmed visade att det finns en nivå som inte plockats fram tillräckligt ofta i år.

Jag har redan räknat ut Mossen en gång. Och kanske kommer jag få ångra det men jag inbillar mig att  Lunden i slutändan kommer hamna före i tabellen och då skulle ju en seger eller åtminstone ett kryss vara väldigt viktigt men båda lagen behöver sina poäng för att ha en rimlig chans till nytt kontrakt. Annars har nog tåget snart gått för båda lagen.

 

///Dalla