Tre division 4-matcher spelades ikväll och det blir en snabbgenomgång:

FREDAG 30/6

4A:

SKIF Semberija – FK Kozara 1-2

Partille IF FK – Nol IK 1-2

4B:

IF Mölndal Fotboll – Eriksbergs IF 2-0

 

Serieledarna FK Kozara avslutade vårsäsongen med ett rykande Balkan-derby mot SemberijaBergsjövallen och efter mycket om och men så blev det seger med 2-1. Efter en mållös och jämn första halvlek så gav Goran Mihajlovic Kozara ledningen i början av den andra halvleken. Kvitteringen kom dock lite senare då Franck Franklin mycket vackert cyklande in bollen i mål efter en frispark som inte Kozara fick ordning på. Sista halvtimmen blev dramatisk och det började med att Semberijas Darvan Ayoub fick lämna efter två gula kort. Kozaras målvakt Dejan Gorcanac räddade sedan en straff innan Dennis Selim avgjorde i anfallet efter när han slog in en retur!

Kozaras matchrapport hittas HÄR.

Båda lagen är nu färdigspelade för våren och det ser riktigt bra ut för Kozara. Ledning med sju poäng före Jonsered och då har laget mött JIF båda gångerna. Kozara har även mött Semberija båda gångerna. Semberija är sjua.

 

Nykomlingen Nol IK kan gå på sommarlov med en positiv känsla och laget avslutade våren med tio poäng på sina fyra sista matcher. 3-3 mot topplaget Gårda följdes upp av 2-1 mot Partille ikväll. Alla målen kom i den första halvleken och Kajin Talat blev matchhjälte för Nol när han först kvitterade Christian Gustavssons ledningsmål och sen även satte 2-1.

Alekurirens rapportering hittas HÄR.

Även här var det lagens sista match för våren. Nol är sexa och Partille avslutade riktigt tungt med fem raka förluster och är nia inför omstarten.

4A avslutas imorgon lördag med derbyt mellan Stenkullen och Floda.

 

I 4B vann ett ungt IF Mölndal hemma mot Eriksbergs IF med 2-0 i en viktig match för bottenstriden. Bloggen har tyvärr inga djupare rapporter från matchen men kul att Mölndals 17-årige målvakt Edvin Sand fick hålla nollan.

Mölndal är nia och Eriksberg går på ledighet som elva.

4B avslutas med matchen KF Velebit – IFK Björkö imorgon lördag.

 

/Rasta