Vi tar en liten snabb sommar Silly-sväng. Alla övergångar och nyförvärv är säkert inte med men det här iallafall vad bloggen snappat upp:

Division 3-laget Kärra KIF gjorde klart med Andreas Ekblad från Sävedalens IF precis innan uppehållet. På minuskontot hamnar dock Felix Eskelinen som inte hinner satsa på grund av jobb. Han kommer numera att tillhöra division 6-klubben Emtunga.

 

Kode IF har spetsat sin trupp inför hösten i 4A. 25-årige Oskar Wallén är tillbaka i KIF efter att bland annat spelat i Örgryte IS och Utsiktens BK.

 

4B-laget Eriksbergs IF förstärker med Philip Radtke. Den 26-årige mittfältaren verkar ha meriter från GAIS ungdomsorganisation och har även spelat för IFK Valla (division 5 Bohuslän) men det var några år sedan.

 

I 4B plockar även IF Väster in ett fint nyförvärv till backlinjen. Erik Landsten återvänder till sin moderklubb. Säsongen 2016 spelade han division 3-fotboll med Älvsborg och under våren har han tillhört 5B-laget Näsets SK.

 

5A-laget Angered MBIK har haft en tuff vår och ligger på en tiondeplats men har nu fått igång två nygamla spelare. Både Dali Hirmiz (till vänster) och Alisan Agac (till höger) är tillbaka i laget nu till hösten. Båda verkar mest ha spelat i klubbens 7-manna-lag under våren men spelade förra året i 5A och var även med och vann 6A 2015 med Angered FC.

 

I 5B har Donsö IS häng på toppen och ligger trea inför omstarten. Anfallaren Olle Backman (född 1998) förstärker nu DIS och återvänder till DIS efter en sejour i IFK Göteborgs u-trupp. Först i U-17 och nu senast i U-19.

 

I 6A har nykomlingen Gamlestaden FF gjorde det helt ok även om bloggen trodde på några placeringar högre upp. Inför omstarten har dock klubben gjort klart med inte mindre än fyra nya spelare:

Yttern John Tieu ansluter från seriekollegan Pushers BK. 25-årige Tieu har även ett förflutet i Rödbo och Surte.

Ansluter gör också Kevin Höglund-Field. Precis som sin storebror Danny vann Kevin 7A med Angereds IS förra säsongen men laget gick ju som bekant i graven. Nu följer alltså 23-åringen sin bror och förstärker GaFF. Höglund-Field har Rannebergens IF som moderklubb.

Även målvakten Sebastian Zangenberg är klar för GaFF och även han spelade senast i Angereds IS. För de gamla 6A-rävarna så kan namnet även klinga bekant då 30-åringen även lirat med Bokedalens IF.

25-årige Adam Prytz är också klar för GaFF. Prytz har mest lirat i Halland men har ett förflutet i Mossens BK där han verkar spelat 2013 iallafall.

 

6D-laget Backatorp IF har förstärkt med Isaac Fahim Sayen (född 1983) som senast kommer från spel med Menisken IF men har även ett förflutet i numera nedlagda Lindholmens BK.

 

/Rasta