Det har ju som vanligt varit några övergångar i sommar. Några av det större slaget. Bita Bångens är tillbaka i Dalen efter en vårsäsong i Qviding. Alla vet vi hur vass Bita är och han kommer naturligtvis bidra rejält i Dalens anfallsspel i höst. Kanske blir han tungan på vågen när de skall hinna ikapp GFF på andraplatsen?

Masthugget har värvat ytterligare en målvakt. Erik Thoor vaktade målet mot Hovås/Billdal när hösten startade upp förra veckan. Tidigare keeper i Boxholm div IV. Östergötland. Sebastian Andersson lämnade Älvsborg inför hösten för att istället spela med succélaget Askim i den andra trean och lirade senast när Askim vann.

Partille har tappat flera spelare. Jonas Björlund och Ali Fayad gick till Västra Frölunda. Målvakten Niklas Gustafsson har gått till Assyriska och talangen Iset Thoma Hajrizaj har lämnat för Häcken. Tunga tapp för ett Partille som haltat av och till under våren.

Lagårns duktige forward Anjan Nilsson har flyttat till Spanien och därmed lämnat laget. Balltorp har tappat Parosh Mohideen till Västra Frölunda.

Bästa nyförvärvet i sommar har Rasta redan nämnt. Men att Oscar Wallén gick till Kode igen. Han gjorde ju 13 baljor i div I för några år sedan och även om skadorna plågat honom så är det en klassgubbe. Kanske blir han tungan på vågen för att Kode skall ta kvalplatsen före Jonsered?!

 

///Dalla