Hisingsbacka-Kärra

Derby i div NVG och det är en viktig match för båda lagen. Hisingsbacka går ju för seriesegern och har ju en magisk säsong med sig hittills. Kärra inledde starkt men gör precis som förra hösten(åtminstone hittills) en svag andra halva. Nu börjar det brännas för båda lagen fast på olika sätt och då lär ju en seger här i derbyt kännas fin. Hisingsbacka är ju riktigt vassa och även om de tappat poäng här och där ser det väldigt stabilt ut, på hemmaplan är man solklara favoriter. Kärra måste höja sig nu och även om detta inte är matchen man skall plocka tre poäng så skulle nog truppen må bra av en fin prestation i alla fall.

TIPS: Hisingsbacka vinner.

Svane-Älvsborg

Det bränns ju överlag i trean nu som är tajt både i toppen och i botten. Denna matchen är ytterligare ett bevis på det. Svane krigar för sin existens medan Älvsborg krigar om uppflyttning till tvåan. Älvsborg har inlett hösten perfekt och har nu tre matcher på raken som man skall ta om det skall bli topp2 i år. Svane har  blandat hela året men vann senast efter sen kvittering och vändning mot jumbon Kortedala. I våras när jag såg Älvsborgs hemmamatch mot Svane stack Knutsen och Vega ut i Svane. Ingen av dem spelar idag. Det gör att jag är tämligen säker på att Älvsborg vinner detta.

TIPS: Älvsborg vinner.

United Africa-Öjersjö

Komarken darrar rejält och efter två raka förluster vilket gett United Africa riktigt bra bett i serietoppen. Att man då skall slå jumbon råder det ingen tvekan om, ett Öjersjö som bara plockat fem poäng som är riktigt illa ute. Rejält illa ute. Rubbar dem United Africa på bortaplan? Nej inte en chans. Särskilt inte nu när de fått hugg på seriesegern.

TIPS: United Africa vinner.

 

 

///Dalla