Partille har det tungt och just nu är det endast Guldheden och Mossen som är efter i tabellen. Det lär bli en kamp hela vägen om överlevnad precis som förra året.. Kristofer Landahl gör nu sin första höst i Partille och har denna veckan derbyt mot Jonsered att se fram emot..

Förlust igen, denna gång mot Lunden, vad är dina starkaste intryck från matchen?

Vi för matchen och är rätt överlägsna. Missar ett par frilägen och dessutom en straff i sista sekunden. Bittert men det vill sig inte.

Nu väntar en riktigt nervig höst där ni har få marginaler neråt nedflyttningen och verkligen behöver vända på skeppet för att inte spela i femman nästa år, är du oroad över utveckligen?

Ja,läget är inte direkt bra och vi kommer få kriga och marginaler med oss om vi skall lösa det. Nu tappar vi ytterligare en spelare,bästa målskytten och offensiva hotet Sargon kommer inte spela vidare i Partille. Vårt sjätte tapp på startspelare sedan i somras.

Visserligen gick det tungt förra året i fyran med Styrsö men annars är du van att vara ett topplag, lärde du dig nånting av förra årets tunga säsong som du har nytta av nu när de går tungt?

Jag är van vid att vinna och den enda säsongen som gått lite tyngre var sista året med styrsö,men det handlade mkt om att vi inte var redo för fyran. Iår är det annorlunda då jag inte har något ansvar för uttagningar,matchcoaching osv. Det är vår sportchef som håller i det. Jag har inte kunnat sätta min prägel på något. Min roll är att bedriva träningar. Men självklart är det tufft när det går tungt. Samtidigt är föreningen medveten om riskerna då man vi valt att låta många nyckelspelare att lämna.

Derbyt mot Jonsered väntar denna vecka, löser ni poäng där?

Det blir en härlig match med mycket publik. Vår chans kommer ligga i att vi har allt att vinna och att Jonsered garanterat redan räknat in vinsten.

Till sist, vilka tror du tar andraplatsen i serien? 

Jag tror att Jonsered tar den,Kode blir största hotet. Jonsered gör en inspirerande satsning och det brukar löna sig.

 

///Dalla