Kärras svacka ser allt mer allvarlig ut i ett fotbollsperspektiv och nu är det bara tre lag som ligger bakom i tabellen där i alla fall Landvetter ser ut att kunna bli ett hot som kan klättra förbi. Rutinerade ”Böjen” har varit med förr och vet vad som krävs.

Förlust i derbyt mot Hisingsbacka i helgen, hur sammanfattar du den matchen?

En bra prestation från vår sida i en jämn och tuff match där tyvärr ett misstag av domaren avgör utgången av matchen, eller rättare sagt 2 misstag då det skulle vara 10 minuters stopptid i andra halvlek men han väljer att blåsa av efter 52,20, oerhört märkligt. Det som föranleder segermålet är att vi skall ha frispark på mittplan men har blåser ej. omställning för HBFC som ger frispark och segermål, mycket tungt. Vi har en i stolpens insida oxå men när man ligger där nere har man inget med sig utan det är stolpe ut, torsk i min 94 näst sist och ett domarmisstag igår.

Nu är ni i en sån där rejäl svacka igen efter sommaren, sköter ni inte sommarträningen eller vad är det som gör att ni precis som förra året dalar i tabellen igen?

Utan att låta alltför gnällig så handlar det om dålig planering av en del killar som tar extra ledighet utöver de 22 dagar laget hade, dåligt tränade spelare vinner inga matcher… mot LÄRJE saknade vi 5 stycken, i Trollhättan matchen spelade 2 utab dessa utan att ha tränat på en månad… tyvärr var det samma förra året och vi satte oss i en sits vi ej skulle behöva hamna i, men de som tränar kontinuerligt kan jag lova dig att dom är EJ dåligt tränade

Sex matcher kvar att spela, vad tror du det kommer krävas i poängskörd för att spela i trean även nästa år?

I denna serien går det ej att spekulera om hur många poäng som behövs då alla lag slår alla, de lag som kan mobilisera den hetaste viljan och är beredda att ta ett hårt jobb kommer att belönas med div 3 spel även 2018, och jag hoppas och tror att Kärra KIF är ett av dessa lag

Veckan som kommer nu väntar Landvetter hemma i en extremt viktig match, hur förbereder ni inför den matchen, och vad kommer du trycka på under veckan för att plocka tre poäng?

Landvetter matchen är flyttad till måndag 28/8 pga deras Sv Cupen match mot IFK, vi förbereder oss som vanligt med 3 träningar där 2 utav dessa handlar om ”puls” & intensitet och sen lägger vi mycket fokus på att förbättra vår offensiv som tyvärr kan förbättras.

Hisingsbacka, Älvsborg och Virgo gör upp om seriesegern, vilka kommer ta serien? 

Med det flytet som HBFC har och en målskytt som är i zoonen så tror jag att de leder serien ända in i mål

 

///Dalla