Ytterligare matcher idag på flera håll som betyder lite extra.

Kågeröd-Västra Frölunda

VF behöver någon seger eller två till för att lösa kontraktet i trean, och jag förstår om man är orolig inför denna matchen. 0-7!!! hemma mot Wormo senast samtidigt som avsågade Kågeröd tog sin första seger för året mot Glumslöv. De har ju bara äran att spela för och ett stressat VF? Kan bli en trist resa, eller så får de med sig tre poäng och andas med.

TIPS: VF vinner.

Partille-Jonsered

Derby! Dunderderby! Partille är nog nöjda över att Lunden loosade igår mot Floda för nu ser det deppigt ut neråt med formen man har och flera spelare som lämnat klubben. Inte lätt att möta ett Jonsered på kvalplatsjakt då. Känslan är att Jonsered är klart större än Partille i denna höstomgång om man jämför med våren. Tre enkla poäng tror jag till och med på.

TIPS. Jonsered vinner.

Väster-Öckerö

Eriksberg vann igår. De gillade nog inget av de här lagen. Säg så här. Vinner Öckerö så kan de sluta titta neråt och kan istället se på säsongen på ett litet piggare sätt resten av hösten. Och då är Väster rejält pressade ihop med Mölndal och Ytterby. Men skulle Väster vinna, ja då får Öckerö något att fundera över då kommer strecket allt närmare.. Väster gjorde en bra insats mot Kållered senast och kan de ta med sig det in i matchen.. då blir det seger.

TIPS: Väster vinner.

Masthugget-Linné

Linné har chansen för första gången på länge att kliva upp ovanför strecket. Tyvärr för deras del väntar ett derby mot Masthugget som i årets två tidigare tävlingsmatcher(cup och serie) vunnit mot de vitklädda. Lite beroende på vilket lag som Linné kommer till matchen med så är deras chanser olika stora. Senast gjorde man en riktigt fin insats mot Hällesåker och med den prestationen igen kan det bli seger. Masthugget å sin sida förlorade mot serieledarna men hade dem på kroken. Svårt detta. Men trots att Hannes och Behzad saknas i Hugget så kan vi nog räkna in en seger för hemmalaget.

TIPS: Masthugget vinner.

 

///Dalla