Oj vilken match vi har idag. En måndag av alla dagar. Kärra på negativ kvalplats mot Landvetter på nedflyttningsplatsen. Det kommer ju bli något extra detta. Kärra har en ganska trist start på hösten får man säga med tre raka förluster och en förlust idag skulle innebära att man har hela fyra poäng till en plats ovan kvalstrecket. Det plockar man inte in helt utan vidare. Å andra sidan skulle ju sen seger innebära att man får rejäl kontakt med lagen precis ovan kvalplatsen och dessutom kan jag nästan lova att de skulle skicka övriga lag nedan(Landvetter, Svane och Kortedala) till fyran nästa år.

Landvetter fick då äntligen spela matchen mot Blåvitt som man nu kan släppa och fokusera på att lösa kontraktet. Och det har varit bättre i höst. 1-1 mot Virgo som ligger tvåa, 1-2 på matchens sista spark mot Hisingsbacka som ju leder serien och nu senast vinst mot Gunnilse som ligger fyra. Så matcherna som väntar nu framöver är mot lag där man har ganska goda chanser att vinna mot. Och om energin från Blåvitt använts rätt blir det åka av idag för Kärra.

Vårmatchen vann dock Kärra med 3-0 men vi vet hur det är, allt handlar om dagsform och där är inte Kärra med riktigt just nu, åtminstone inte poängmässigt. Dock lirar man ju på gräs idag och där tror jag att Kärra gynnas av det gentemot ett kvickt spelande Landvetter.

 

TIPS: Landvetter vinner.

 

///Dalla