Det drar ihop sig överallt nu. I serierna på all nivåerna. Och i sexorna är det inget undantag. Som vanligt är det tajt i sexorna. Och som vanligt gäller det att vinna serien för att ha en chans att avancera. Ibland blir det ju kval uppåt beroende på treorna. Jag skall försöka lösa informationen kring vad som gäller där i dagarna. Förbundet har inte ute samma information som de brukar ha, eller så hittar jag inte i år. Men känslan är att de inte ser lovande ut för kval för tvåorna i år men jag är inte säker.

6C

Precis som i 6D står det mellan två lag i toppen. Sandarna som just nu leder och Hönö som jagar där bakom. De här två lagen är i särklass. Och Sandarna har ju varit i särklass i särklassen så att säga. Igår var första gången som laget tappade poäng när de tog sig tillbaka från 1-3 till 3-3 mot Fröjdens. Eller skall vi säga Svantesson som gjorde alla tre målen på Sandarna i matchen. Och då hade Sandarna inför matchen bara släppt nio mål. Hönö är som ni kan se här bara en poäng bakom men då har man spelat en match mer. Visst skall lagen mötas här i slutomgångarna men att Sandarna som varit så extremt bra 70-12 i målskillnad skall missa detta, det känns inte troligt i nuläget. Men kul att serien lever.

Sandarnas spelschema.

 • Brämaregården(h)
 • Solväders(b)
 • Härlanda(h)
 • Vrångö(b)
 • Argo(h)
 • Önnered(b)
 • Hönö(h)
 • Knippla(h)
 • Brämaregården(b)

Hönös spelschema. 

 • Solväders(h)
 • Härlanda(h)
 • Vrångö(h)
 • Argo(h)
 • Önnered(h)
 • Knippla(b)
 • Sandarna(b)
 • Göteborg AIF(h)

Fetstil = lagen möter samma lag.

Kommentar: Som ni ser möter lagen nästan exakt samma lag. Skiljer sig bara på ett lag och att Sandarna då har Brämaregården gånger två kvar att möta. På förhand finns det ju inga direkta matcher där jag tror att Sandarna kommer tappa poäng som ju krävs för att mötet mellan lagen skall spela någon roll. Önnered borta på gräset och Vrångö borta på gräset är väl de närmaste man kommer. Och där skall nog Hönö hoppas mest på Önnered som blivit lilla Elfsborg nu när även Geigert dykt upp hos de gröna och de har en stabil kurva och en tredjeplats att försvara. Men det är på förhand enda hoppet för Hönö. Och det faktum att Hönö bara har två bortmatcher kvar och sex hemmamatcher.

Men ett lag som vinner tolv av tretton matcher kommer inte falla ihop. Kanske att Hönö kan stressa dem lite men nej, de skall inte räcka.

TIPS: Sandarna vinner.

 

///Dalla