Vi har några riktiga drömmatcher idag.

Guldheden-Lunden 4A

Bottenstriden i 4A är minst sagt spännande och med tanke på att dessa båda lag är precis ovan Partille som ligger på nedflyttningsplatsen utöver Mossen som bokade den andra nedflyttningsplatsen för länge sedan. Tittar vi på Partilles avslutningsschema så kan vi konstatera att de troligen max tar tre poäng till och då kan man ju räkna ut att vinnarna här idag troligen säkrar nytt kontrakt. Guldhedens form är inte katastrof, visst förlusten mot Stenkullen senast minns vi men dessförinnan så är det inget snack om att man är något på spåren. 1-1 mot Nol, 1-1 Floda och 1-1 Partille. Det har räckt hittills med tanke på Partilles form men spelschemat som är kvar utöver denna matchen är ju tufft. Gårda, Jonsered, Kozara och Semberija får de flesta att skaka av oro i lokalfotbollen. Så en förlust idag. Njae de har man kanske inte råd med om Partille skulle Mossen som väl inte känns omöjligt.

Lunden tog två inledande segrar på hösten och efter förlusten mot Floda kryssade man senast mot Nol(3-3) där Nols keeper nickade in en hörna på övertid. Man formen känns ju på g och Lunden skall inte åka ur fyran.

TIPS: Lunden vinner.

Tollered-Bergum 6A

Tollered håller på att döda toppstriden med sin superform. En seger idag hänger ju inte av Bergum fullt ut men de kommer ha råd att förlora en match mer än Bergum i avslutningen. Senast blev det seger borta mot Bergsjö medan Bergum besegrade Sveakurd. Seriefinalens favoriter hittar vi i hemmalaget men vi skall inte underskatta Bergum som är vana vid underlaget och som presterat under hela säsongen. Tollereds tio raka segrar talar ju för sig, men som alla serietvåor brukar säga ”För varje vinst kommer man närmare en förlust”, frågan är bara om den kommer idag.

TIPS: Tollered vinner.

 

///Dalla