Spelas ju en mängd matcher imorgon. Men även idag kommer det spelas boll på flera håll där det är viktiga poäng som står på spel för båda lagen.

Kongahälla-Landvetter NVG div III

Vi har varit inne på det hundra gånger hur pass tajt serien är med fyra omgångar kvar. Så vi grottar inte ner oss i det. Vi konstaterar istället att Kongahälla som är fyra har fyra poäng ner till nedflyttning där Kärra just nu ligger under strecket. Sjukt. Båda lagen har uppvisat bra form i höst där Kongahälla vid seger idag säkrar kontraktet skulle jag säga. Landvetter är ju just nu på kvalplats men har ju en match mindre spelad och bra fart i gruppen.

Två formstarka lag och jag tror det kommer innebära en riktigt trevlig match att titta på där Landvetter kanske är lite mer desperata vilket jag tror fäller avgörandet.

TIPS: Landvetter vinner.

*** *** *** ***

Ytterby-Eriksberg 4B

Bottenkampen går vidare i 4B och det är inget snack om att de bränner till ikväll. Ytterby har sina två sista livlinor nu. Hemma mot Eriksberg idag och borta mot Väster nästa omgång. Det räcker kanske ändå inte men det kommer behövas två segrar där tror jag för att lösa detta. Men det har endast blivit två segrar på nio matcher hemma i år så tryggheten att man lirar hemma lär väl inte vara extrem kan jag tänka mig. Och när Eriksberg kommer till matchen med en positiv känsla, segern mot GFF senast det begav sig var stark och de vet ju också vad tre poäng troligen innebär idag.

TIPS: Eriksberg vinner.

Bergsjö-Real Maskin 6A

Bergsjö fick helt plötsligt en gratisbiljett in till seriesegern när Bergum vann mot Tollered igår. Ett bra läge minst sagt då man har det i egna händer nu helt plötsligt. Att de då skall slå Real Maskin i derbyt ikväll känns rätt givet måste jag säga, inte slarvar Hetemis mannar bort detta?! Real Maskin har gjort en bättre höst än vår men skall inte rå på topplaget ikväll.

TIPS: Bergsjö vinner.

 

///Dalla