Tanken var inte att kolla på någon mer fotboll efter vår egen match igår men efter att ha blivit utelåst så klämde jag in sista 20-25 på Majvallen där Masthugget tog emot Styrsö. Ö-laget som fram till igår fortfarande hade chansen att knipa serien fick bara med sig oavgjort i vad som publiken på plats beskrevs som en väldigt underhållande match. Och med tanke på att det första jag såg när jag äntrade arenan var ett fint högerskott(!) av Robin Nilsson som slank in vid stolproten. 3-2 till hemmalaget då.

Men det var en rock and roll-match där båda lagen gick till anfall så fort det fick bollen. Försökte aldrig vila med den så att säga. Styrsö med sina svepande krossbollar mot skickliga duon Janicijevic och Müller framåt. Masthugget som alltid ger 100% i sina omställningar mot Sandström och Behzad som igår var de som hotade framåt. 3-3 kom strax efter 3-2 målet och det var debutanten Johan Tapper(Väster-ikon) som gjorde målet. En långboll fick han med sig snyggt mellan mittbackarna och avslutade men målvakten kunde rädda, inte bättre än att Tapper tryckte in sin egna retur. Ett klassmål. Kort därefter blev Mattias Johansson i Styrsö utvisad och Styrsös chanser dog väl lite där.

Visserligen hade de två riktigt fina chanser efter utvisningen där de blev lite för omständiga. Masthugget skapade några farliga lägen och var väl ändå närmast segern i det jag såg. Behzad hade en lobb mot bortre krysset efter hörna som precis tippades utanför och det blev farligt på ett inspel från kanten en gång. Alltid kul att se full fart framåt från två jämna lag. Så det var 20 välinvesterade minuter helt klart.

 

///Dalla