Idag avgörs till stora delar div III NVG. Två matcher betyder massvis för både toppen och botten.

Landvetter-Svane 

Landvetters form är magisk. Kontraktet är säkrat och nu kan man till och med bli fyra. En grym höst får man säga. Svane behöver en seger, annars krävs det att man plockar fyra poäng på sista två där Lärje i så fall inte får plocka någon poäng. Och Svanes äventyr påverkar ju lokalfotbollen i Göteborg där nog många lag i femman och sexan som påverkas på olika sätt vill hålla koll på deras match idag.

Bör bli en storseger för Landvetter.

TIPS: Landvetter vinner.

Hisingsbacka-Virgo

Seriefinal! Och helt avgörande hur detta slutar. Vinner Virgo kommer de ju med 99% ta serien. Och då får vi ett spännande race mellan Hisingsbacka och Älvsborg om kvalplatsen. Hisingsbacka-seger så har de dock seriesegern i egna händer. Så det blir enormt spännande idag.

Våtrmötet vann Hisingsbacka på bortaplan men de svartklädda har famlat lite i höst medan Virgo gått enormt starkt. Visserligen inte seger senast men ändå längesen man förlorade. Hisingsbacka förlorade mot Älvsborg senast med 2-0 men lever då Virgo bara fick kryss mot Trollhättan. Rutinerade Virgo får räknas som favoriter i denna match då ett yngre Hisingsbacka säkert känner av nerverna lite mer än motståndarna.

Men Hisingsbacka har Fredrik Zanjanchi Johansson. Glöm inte det.

TIPS: Virgo vinner.

 

///Dalla