Vad hände i helgen i 6B undrar ni? Här har ni svaret:

 

SÖNDAG 17/9

Högaborg Kärrlunds FC – Syrianska/Arameiska Föreningen Göteborg 2-0

Landala IF – Göteborgs City FF 1-2

 

I botten av 6B så tog Högaborg Kärralund en ovanlig seger när formsvaga Syrianska/Arameiska besegrades med 2-0Kviberg. Segern gör att HKFC plötsligt har riktigt bra häng på Landala och även kontakt med Sjövalla-Mölnlycke över strecket.

Syrianska/Arameiska var med bar under våren men har nu bara tagit en poäng på sex matcher och har halkat ner till en sjundeplats.

 

Göteborgs City gör en stabil säsong och är nu uppe på den övre halvan. 2-1 blev det mot Landala IF igår och Landala har det riktigt tufft.

Citys Anders Hultberg sa så här om matchen:

”Riktigt gött med tre pinnar! En ganska kass fotbollsmatch utan några riktiga lägen. Landala har en boll i kryssribban från nära håll efter 1-2 minuter. Sedan har de i princip inga chanser förutom sin reducering i slutminuterna. Vi gör 1-0 efter typ 60 när Erik drar en go dönare i klassisk 16-meterposition efter hörna. Strax därefter gör vi 2-0 och då känns matchen död. Vi är inte jättebra idag och målen kommer lite från ingenstans och vi har inte heller några klara chanser förutom målen. Det är sådana här skitmatcher när vi plockar tre poäng som är riktigt gött för vinnarmentaliteten. Nu kommer vi taggade till nästa match. Positivt också för egen del att vara tillbaka efter en lårskada som gjort att jag missat senaste månaden, gjorde ett par minuter i slutskedet. Och kul att Högaborg slår Syrianska och att vi därmed kliver upp på en 6:e-plats. Aldrig fel med övre halvan så nu ska vi göra allt för att behålla den positionen i även över de sista 4 matcherna.”

City alltså ny sexa och Landala är precis över strecket på samma poäng (men bättre målskillnad) än Högaborg.

 

/Rasta