Öjersjö-Bosona 5A

I förra omgången lyckades Öjersjö äntligen vinna en match. Det var sista chansen. Men de behöver fortsätta att vinna. Allt handlar ju om att sluta tia eller bättre. Tiondeplatsen kan ju fortfarande ge negativt kval men tror inte det blir så. Men just nu är de sex poäng bakom men vid vinst idag så är de med lika många matcher bara tre poäng bakom Zenith med bättre målskillnad. Men man har inte råd med några felsteg. Kubic kom igång senast och det behövs en liknande prestation nu. Bosona har varit väldigt stabila i år men ändå ojämna i sina insatser. Lär ju inte vara nära Öjersjö i sin motivation och det skall ju märkas en sån här match.

TIPS: Öjersjö vinner.

Sveakurd-Bergsjö IF 6A

Det duggar tätt med toppmatcher i 6A. Nu har det dock snart duggat klart. Bergum har tagit chansen när de andra toppkonkurrenterna havererat på motstånd som borde inneburit segrar på förhand. Så nu är det ju klar fördel Bergum som har ett ganska lätt avslutande schema dessutom. Två av de jagande lagen möts ikväll och inget av lagen har råd med poängtapp. Så kryss här idag hjälper ingen. Lagen har inte möts ännu utan skall spela mot varandra i början av oktober igen men båda lagen har förlorat i höst och kommer inte med superform. Bergsjö förlorade dock senast. Så jag ger tecknet till hemmalaget.

TIPS: Sveakurd vinner.

 

///Dalla