Det spelas inte så många matcher ikväll. En hel del imorgon. Men några av matcherna ikväll är mer värda än andra att hålla koll på.

GFF-Ytterby 4B

GFF säkrade kvalplatsen till trean senast och har därmed inget att spela för i detta nu. Men de lär ju antagligen vilja ta sig till kvalet med en positiv känsla i truppen och då skall det bli seger här. Skulle ju kunna sänka självförtroendet rätt bra att förlora här. Ytterby behöver vinna sina sista två för att lösa ett nytt kontrakt. Och det är inte ens säkert att två segrar räcker. Annars blir det spel i femman nästa år vilket känns otroligt avlägset. Och konstigt. Men Fässberg har gjort samma resa nyss. Det går upp och ner. Men rubbar Ytterby här? Nej.

TIPS: GFF vinner.

Komarken-Öjersjö 5A

Komarken jagar United Africa och jagas av Utbynäs och det finns inte utrymme för poängtapp. Inte alls. Men efter den stökiga perioden man hade för några veckor sedan då man avslutade samarbetet med Tanaskovic så har det blivit två segrar och kanske är man på väg mot något igen. Öjersjö kommer med en positiv känsla men åker ur om man inte vinner lite matcher nu på slutet, 5-2 senast mot Bosona är gediget. 3-5-2 med A.Svensson och J.Karlsson fungerade onekligen väl senast men det krävs att de har nästan samma trupp som senast för att de skall ta poängen idag. Och har man det en fredagskväll? Tveksamt va. Inget av lagen vill nog möta de andra laget när man ser till att båda lagen har något spirande på gång.

TIPS: Oavgjort.

Utbynäs-Angered MBIK 5A

Utbynäs jagar toppduon och en chans till fyran. Har inte råd att inte slå Angered troligtvis men har ju också en magisk form där allt rullar deras väg just nu. Angered har vunnit mot både Komarken och United Africa i höst men är väldigt ojämna. Lär får stryk idag.

TIPS: Utbynäs vinner.

Härryda-Hällesåker 5B

Vad säger man? Ödesmatch för Hällesåker. Behöver vinna två av de sista tre matcherna för att klara sig upp över nedflyttningen. Förutsatt att de andra lagen inte tar poäng. Så ni förstår själva. Det kan komma att krävas tre segrar och då skall man börja idag, formen har varit katastrof i höst om vi bortser från skrällsegern mot Styrsö borta. Gjorde en ok match mot Balltorp men fick ge sig med 1-3. Visserligen har Härryda inget att spela för men de är starka hemma och vill väl avsluta hösten bra efter en ganska svag höst.

TIPS: Härryda vinner.

 

///Dalla