Vi ha en ny jumbo idag. Nykomlingarna Hisingen och Öjersjö har haft lite skilda säsonger i år. Hisingen inledde rätt piggt men har haft det rätt kämpigt av och till under året och förlorar de idag så är på nedflyttningsplats med två matcher kvar att spela. Det förvånar mig med spelare som Kakic Bergstrand, Rossi och Allan Amin så trodde jag att det skulle räcka längre i 5A. Vann ju bland annat mot Komarken tidigare i höst och mot Zenith för några omgångar sedan. Men nu med två raka förluster så brinner det under nedflyttningsfötterna.

Öjersjö har ju varit dåliga nästan hela året. Men nu på slutet har de lyft även om de förlorade mot Komarken i fredags. Men dessförinnan har de varvat upp och nu lever de i allra högsta grad i en extremt spännande bottenstrid där vi i nuläget vet att ett lag åker ut. Kan ju bli kval för tian men det vet vi ju inte ännu. Johan Karlsson debuterade i förra veckan, vilade i fredags men som bör vara med idag igen liksom Anders Svensson, med de två herrarna skall ju Öjersjö vinna idag. Kubic visserligen utvisad senast men har ju Salomonsson som gör sina mål. Vinner Öjersjö har vi med 1-3 matcher kvar(haltande tabell) sex lag inom fyra poäng. Delikat!

TIPS: Öjersjö vinner.

 

///Dalla