De matcher som gäller någonting idag hittar vi i sexorna.

Neutrala-Diseröd 6D 

Neutrala tog en fin skalp senast mot FTU och är just nu tvåa i en haltande tabell. Rår inte på Warta i toppen men har ju hämtat upp säsongen fint. Diseröd är lite mer pressade. Överlever väl på att Hermansby inte håller för sexan. Men säsongen måste vara en besvikelse i Kungälvslaget. Men Diseröd bör gå för poäng idag.

TIPS: Diseröd vinner.

Real Maskin-Bergum 6A

Hemmalaget har inget att spela för men har tagit lite snygga skalper under säsongen, något de kan ha nytta av inför denna matchen. Dessutom är de extra taggade inför matchen, kan ni läsa om här. Och med tanke på att de är två av seriens formstarkaste lag som gör upp så lär de bli åka av idag. Bergum har ju seriesegern i egna händer och de ger knappast bort det i denna typ av match även om Real vill vinna den lite mer än vanligt kanske.

TIPS: Bergum vinner.

Lekstorp-Croatia 6A

Är detta Lekstorps sista chans att lösa kontraktet? ja. Det tror jag faktiskt. De behöver plocka minst fyra poäng på de sista matcherna för att klättra förbi lagen ovan(förutsatt att de går tomt) och nu väntar Croatia, Bergsjön SK och Bergum. Ni hör själva. Det är typ kört. Croatia behöver poäng för att säkra kontraktet och lär sälja sig dyrt idag även om formen är svag.

TIPS: Oavgjort.

Högaborg-Sjövalla/Mölnlycke 6B

Högaborg behöver en seger för att klättra uppåt mot säker mark. Högaborg behöver nästan 4-6 poäng på sista matcherna för att lösa kontrakt. Vinst idag så bör man ha goda möjligheter till det. Förlust idag så blir det tuffare då Proletären väntar i nästa omgång. Men seger idag och sen Ramberget i sista matchen. Då löser det sig. Vinner man idag då? Njae. Kanske. Bra insats mot Heden senast men förlust 3-2, motståndet idag är beskedligare. Tror inte man vunnit i höst även om spelschemat varit tufft är det illavarslande.

TIPS: Oavgjort.

 

///Dalla