Noterbart är att två av lagen som fick vara kvar i sexan trots att de åkte ur förra året, Pushers och Ramberget är illa ute i botten i respektive serien igen.

Gamlestaden-Pushers 6A

Bottenstriden i 6A är enorm. Fyra lag ligger på samma poäng. 16. Och Götaholm är precis ovan med 18. Tabellen haltar lite i och med att Partille har en match mindre spelad och Pushers då men de spelar ju i och med denna match. Gamlestaden är ett väldigt mycket bättre lag och även om de inte har mycket att spela för så skall de vinna idag. Pushers form är direkt svag och känslan är att Pushers kommer åka ur även 6A.

TIPS: Gamlestaden vinner.

Solängen-Ramberget 6B

Solängen piskade Proletären senast det begav sig. Möcke starkt. Möcke. Nu väntar Ramberget som har nio poäng och ligger rejält back i målskillnaden och som vid förlust åker ur idag. Känns det som att Ramberget är ens liten nära att ta poäng på förhand? Nej.

TIPS: Solängen vinner.

Gunnared-Vrångö 6C

Gunnared kan gå från jumbo till en niondeplats idag. Kliva förbi tre lag på en seger hör inte till vanligheterna den här den delen på året men så är fallet. Nu är ju Vrångö ett väldigt mycket bättre lag men den avgrundsdjupa formen har i alla fall brutits på slutet så chansen finns väl till tre skrällpoäng idag. Vrångö gjorde en mycket bra match hemma mot Sandarna senast men hur är det med motivationen idag?

TIPS: Oavgjort.

 

///Dalla